ΠΛΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ» ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΨΑΝ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ BOEING…

BOEINGΕνισχύονται οι υποψίες για πιθανή συγκάλυψη του τι πραγματικά συνέβη στο χαμένο Boeing 777 της Malaysia Airlines, μετά την αποκάλυψη και επίσημη παραδοχή, ότι οι φωτογραφίες των δύο άγνωστων ανδρών  – Ιρανών υποτίθεται – που από τις πρώτες ημέρες κυκλοφόρησε ευρέως η φήμη στα διεθνή ΜΜΕ ότι επιβιβάστηκαν στο αεροσκάφος με κλεμμένα διαβατήρια, και καταδείχθηκαν ως ύποπτων για τρομοκρατία, είναι πλαστές, αφού έχουν υποστεί επεξεργασία!…

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα στις δύο φωτογραφίες που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, για τους «τρομοκράτες», οι δύο άνδρες φαίνεται να έχουν ολόιδιο ντύσιμο, να φορούν το ίδιο πράσινο παντελόνι και τα ίδια καφέ παπούτσια.

Τα πόδια και οι σκιές τους βρίσκονται, επίσης, στην ίδια θέση, ενώ τα πρόσωπά τους, τα T-shirts και οι τσάντες τους είναι διαφορετικά.

Δεδομένου ότι οι άνδρες αυτοί ταξίδεψαν – αν τελικά ταξίδεψαν! – με κλεμμένα διαβατήρια, η πραγματική τους ταυτότητα και εθνικότητα παραμένει άγνωστη, άσχετα με τους οποιουσδήποτε επίσημους ισχυρισμούς των ξένων αρχών!

Η μαλαισιανή αστυνομία αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι οι φωτογραφίες των δύο – υποτίθεται – Ιρανών έχουν υποστεί επεξεργασία και ότι η εικόνα του ενός έχει τοποθετηθεί πάνω στου άλλου, όταν είχαν φωτοτυπηθεί!

«Δεν έγινε με δόλο ή με σκοπό να παραπλανήσει» πρόσθεσε κάποιος άλλος εκπρόσωπος της Μαλαισιανής αστυνομίας.

Το μόνο βέβαιο συμπέρασμα, μετά και από αυτήν την ανακάλυψη, είναι ότι για κάποιο ύποπτο λόγο, κάποιοι, ήθελαν από την αρχή η κοινή γνώμη να πιστέψει ότι επρόκειτο για τρομοκρατία και ότι το αεροπλάνο είχε υποστεί αεροπειρατεία, τύπου 9/11.

Μάλιστα αυτό ακριβώς το σενάριο «παίχτηκε» πολύ και με ύπουλο τρόπο και στα ελληνικά συστημικά ΜΜΕ τις προηγούμενες εβδομάδες, όπου παρουσιάζονταν ως «εξωτερικοί σχολιαστές», «αντικειμενικοί», «ειδικοί αεροπορικών ατυχημάτων» να δηλώνουν σε δραματικό ύφος – ότι ούτε λίγο, ούτε πολύ – ο κόσμος πρέπει να περιμένει ανά πάσα στιγμή ένα τεράστιο Boeing που οδηγείται από τρομοκράτες να πέσει στα κεφάλια τους…

Ποιος και γιατί κρύβεται πίσω από αυτήν την διαφαινόμενη συγκάλυψη της τύχης του Boeing, αλλά και της εκτεταμένης και συνεχιζόμενης παραπλάνησης της διεθνούς κοινής γνώμης δεν είναι δυνατόν να υποστηριχθεί χωρίς αποδείξεις, όμως οι υποψίες στρέφονται αναπόφευκτα προς την αμερικανική στρατιωτική βάση στη νήσο Diego Garcia και στις ΗΠΑ…

 

defencenet.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ