ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

ΕΛΜΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΗ Επιτροπή Αγώνα Εκπαιδευτικών σε Διαθεσιμότητα και η ΕΛΜΕ Λάρισας, καλούν τους εκπαιδευτικούς και όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία τη Δευτέρα 24-03-2014 να συμμετάσχουν στις 13:00 μ.μ. στο Αρχαίο Θέατρο Λάρισας στην οδό Βενιζέλου σε διαμαρτυρία για τις απολύσεις εκπαιδευτικών από το Ελληνικό Δημόσιο.

Την Τρίτη 25-03-2014 στις 11:00 π.μ. στα γραφεία της ΕΛΜΕ Λάρισας, Λαπηθών 6, θα γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στις απολύσεις των εκπαιδευτικών.

Στην ανακοίνωση – κάλεσμα αναφέρονται τα εξής:

“Μέσα στην ολομέτωπη επίθεση που δεχόμαστε οι εργαζόμενοι και η κοινωνία από Κυβέρνηση – ΕΕ – ΔΝΤ, ξεχωριστή σημασία αποχτά η φετινή 25η Μαρτίου 2014.  Δεν αποδεχόμαστε τη μοίρα που θέλουν να μας επιβάλουν. Δίνουμε τη μάχη για την υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων, για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους κόντρα στο χορό των απολύσεων στο Δημόσιο και τον Ιδιωτικό τομέα.  Δίνουμε τη μάχη για το δικαίωμα όλων δωρεάν στα κοινωνικά και δημόσια αγαθά.

Η Κυβέρνηση, ακολουθώντας αταλάντευτα τις καταστροφικές πολιτικές ΕΕ και ΔΝΤ, προχωρά σήμερα, με τη συμπλήρωση της οκτάμηνης διαθεσιμότητας, στην ολοκλήρωση ενός εγκλήματος ενάντια στους εργαζόμενους στην εκπαίδευση. Προχωρά στις πρώτες, μετά από 100 χρόνια, απολύσεις δημόσιων υπαλλήλων στη χώρα μας”.

ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Λάρισας « ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΜΑΣ» καλεί τους εκπαιδευτικούς μέλη του συλλόγου να συμμετάσχουν στη διαμαρτυρία   που διοργανώνει η ΕΛΜΕ Λάρισας για τις απολύσεις εκπαιδευτικών στο Δημόσιο Τομέα τη Δευτέρα 24-03-2014 και ώρα 13:00 στο Αρχαίο Θέατρο Λάρισας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ