ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΙΑ ΜΑΣΤΡΟΠΕΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΡΝΕΙΑ ΣΤΟ ΛΥΚΟΥΔΙ

ΠΟΡΣυνελήφθη στο Λυκούδι της Ελασσόνας μία 39χρονη Βουλγάρα, ιδιοκτήτρια “καφέ-μπαρ”, για τα αδικήματα της μαστροπείας και της παράβασης του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Επίσης σχηματίστηκε δικογραφία πταισματικού χαρακτήρα σε βάρος δύο ακόμη αλλοδαπών γυναικών, σερβιτόρων, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παραβίασης της νομοθεσίας περί εκδιδόμενων προσώπων και της στέρησης άδειας εργασίας

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών σύμφωνα με τις οποίες η 39χρονη ιδιοκτήτρια του “μπαρ” εκδίδει σε πελάτες έναντι αμοιβής γυναίκες που εργάζονται στο κατάστημα ως σερβιτόρες, αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη, μετέβη στο κατάστημα και ζήτησε από την 39χρονη να συνευρεθεί με 46χρονη υπήκοο Ρουμανίας, σερβιτόρα του καταστήματος.

Η ιδιοκτήτρια του “μπαρ” παρέλαβε από τον αστυνομικό το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 100 ευρώ και τον οδήγησε εξωτερικά του καταστήματος, όπου μαζί με την προαναφερόμενη σερβιτόρα επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο. Σε επιχειρούμενη ερωτική συνεύρεση, οι αστυνομικοί επενέβησαν αιφνιδιαστικά και συνέλαβαν την 39χρονη.

Στην κατοχή της 39χρονης συλληφθείσας, αλλά και κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο εσωτερικό του καταστήματος βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

o    το χρηματικό ποσό των (423) ευρώ,

o    το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των (100) ευρώ και

o    ένα κινητό τηλέφωνο.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε επίσης ότι εν λόγω ιδιοκτήτρια είχε εγκαταστήσει και είχε θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα χωρίς να έχει εφοδιαστεί με την απαιτούμενη άδεια δημόσιας εκτέλεσης μουσικών έργων. Παράλληλα, εξακριβώθηκε ότι το κατάστημα εργαζόταν επίσης ως σερβιτόρα, μια 51χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Βραζιλίας, στερούμενη άδειας εργασίας.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ σε βάρος των δύο σερβιτόρων του καταστήματος σχηματίστηκε δικογραφία πταισματικού χαρακτήρα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παραβίασης της νομοθεσίας περί εκδιδόμενων προσώπων και της στέρησης άδειας εργασίας.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ