ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΟΙ ΝΤΑΗΔΕΣ ΜΕ ΤΙΣ… ΚΑΤΣΟΥΝΕΣ – Ο ΕΝΑΣ ΤΑ “ΡΙΧΝΕΙ” ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ

cretaliveΤο πραγματικό τους πρόσωπο έδειξαν στον εισαγγελέα οι δύο νταήδες που φέρεται να εμπλέκονται στο θάνατο του 51χρονου Κωνσταντίνου Προβιδάκη το απόγευμα της Κυριακής στο Αντισκάρι…

Στις 8 το πρωί ο 33χρονος – βασικός κατηγορούμενος – και ο 26χρονος δράστης πέρασαν το κατώφλι του εισαγγελέα και εμφανίστηκαν μπροστά του αμετανόητοι και κυνικοί.

Έδειξαν τον πραγματικό τους εαυτό, δηλαδή του “καπετανέου” στα… εύκολα και του δειλού στα… δύσκολα.

Μάλιστα, για το τραγικό αυτό περιστατικό δεν μπήρε κανείς την ευθύνη ενώ φαίνεται ότι τα έριχναν ο ένας στον άλλον.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive από τα όσα είπε ο 26χρονος κατηγορούμενος κατά την πρώτη στιχομυθία με τον δικηγόρο του, το θύμα ξεκίνησε την… παρεξήγηση καθώς συναντήθηκαν τα αυτοκίνητά τους σ’ ένα στενό δρόμο στο Αντισκάρι και “φράκαραν” με αποτέλεσμα να μην μπορούσε κανείς να περάσει.

Μάλιστα, ανέφερε ότι το θύμα έκανε την αρχή του… καυγά καθώς χτύπησε με το αυτοκίνητό του τ’ αμάξι των δραστών και στη συνέχεια κατέβηκε και πήρε την κατσούνα τους και την έσπασε.

Ως προς τα χτυπήματα μέχρι… θανάτου στον 51χρονο, ο 26χρονος κατηγορούμενος ανέφερε ότι εκείνος ούτε καν ακούμπησε τον Κωνσταντίνο Προβιδάκη κι ότι ο 33χρονος ήταν αυτός που τον χτυπούσε.

Παράλληλα, το cretalive ήρθε σ’ επαφή με τον συνήγορο του 33χρονου, κ. Χ. Φουκάκη ο οποίος ανέφερε ότι στην παρούσα φάση δεν θέλει να κάνει κάποια δήλωση. Θέλει πρώτα να δει την δικογραφία και στη συνέχεια θα τοποθετηθεί.

Περισσότερα;cretalive.gr

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com