Η ΔΗΜΑΡ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ Τ. ΤΣΑΛΙΚΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

τσαλικηΑνακοίνωση με την οποία επισημαίνει ότι στηρίζει την περιφερειακή σύμβουλο Τζούλια Τσαλίκη για αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας στο συνδυασμό του Ν. Τσιλιμίγκα, εξέδωσε η ΔΗΜΑΡ. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

“Τις ημέρες αυτές συγκροτείται το ψηφοδέλτιο και αναδεικνύονται οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες της παράταξης «Συμπολιτεία Θεσσαλών», με επικεφαλής τον γνωστό καρδιοχειρουργό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας κ. Νίκο Τσιλιμίγκα.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Μαγνησίας της Δημοκρατικής Αριστεράς, κόμματος που στηρίζει την παράταξη, επεσήμανε από την πρώτη στιγμή, πως οι όποιες διαδικασίες συγκρότησης των ψηφοδελτίων και επιλογής υποψηφίων αντιπεριφερειαρχών, πρέπει να γίνουν με ισότιμο τρόπο, μεταξύ των συνεργαζόμενων πλευρών.

Για τη Μαγνησία, η Ν. Ε. της Δημοκρατικής Αριστεράς, συζήτησε με μια σειρά σημαντικές προσωπικότητες της περιοχής, οι οποίες είχαν ευρεία αποδοχή και θα μπορούσαν να είναι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες.

Τελικά, με ομόφωνη απόφαση, κατέληξε και προτείνει την νομαρχιακή σύμβουλο κ. Τζούλια Τσαλίκη, ως υποψήφια αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας, της παράταξης «Συμπολιτεία Θεσσαλών».

Τέλος, η Ν. Ε. επισημαίνει πως όσα δημοσιεύματα προσπάθησαν , το τελευταίο διάστημα, να προκαταλάβουν τις αποφάσεις της Δημοκρατικής Αριστεράς, δεν είχαν καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ