Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ’21 ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

Ανακοίνωση της «Οικολογικής Θεσσαλίας» για την 25η Μαρτίου

oikoltesΗ Επανάσταση του 1821 είναι μια κορυφαία στιγμή της ιστορία μας που μαρτυρά τον αγώνα όλων των Ελλήνων ενάντια στην καταπίεση και την ξένη κυριαρχία.

Δείχνει ταυτόχρονα την δύναμη της συλλογικότητας μπροστά σε δήθεν αδιέξοδα.

Είναι μια μέρα που συμβολίζει την απελευθέρωση από αιώνες σκλαβιάς και εξάρτησης. Μια μέρα που είναι τόσο μακριά μας χρονικά αλλά και τόσο κοντά μας ταυτόχρονα εξαιτίας της κατάσταση που μέρος της κατά πολλούς ζούμε και σήμερα, καθώς οι εξαρτήσεις για την χώρα μας είναι και σήμερα πολλές, ο Ελληνικός λαός υφίσταται ξανά την καταπίεση και τα δυσβάσταχτα μέτρα της τρόικας, οι συνθήκες διαβίωση έχουν γίνει οριακές, το μέλλον των νέων είναι υποθηκευμένο και η Εθνική μας ανεξαρτησία αμφισβητείται.

Σήμερα όπως και τότε υπάρχει διάχυτο το αίτημα της ανατροπής όχι μόνο όσων ζούμε καθημερινά και καταπιέζουν τον Ελληνικό λαό αλλά, της πολιτικής και των προσώπων που μας οδήγησαν εδώ από την μεταπολίτευση ως σήμερα.

Ως «Οικολογική Θεσσαλία» θέλουμε να είμαστε κομμάτι αυτής της ανατροπής και να αναδείξουμε ένα διαφορετικό μοντέλο αξιοποιώντας τις ιδέες της οικολογίας και της αλληλεγγύης για μια βιώσιμη διέξοδο από τα κοινωνικά, πολιτικά και οικονομικά αδιέξοδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ