ΟΝΟΜΑΤΑ 16 ΝΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΑΣΤ. ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ

rontulΟ υποψήφιος δήμαρχος Τυρνάβου Αστ. Ροντούλης, μετά από επαφές που είχε χθες με κατοίκους του δήμου, επιμένοντας στην πρόθεσή του να αναγάγει σε πρώτιστο θέμα την εξυπηρέτηση των δημοτών επανέλαβε σε όλους τους τόνους ότι κατά τη διάρκεια της θητεία του στο τιμόνι του Δήμου ο δημότης θα βρίσκεται στο επίκεντρο της πολιτικής της νέας Δημοτικής  Αρχής.

Στο πλαίσιο αυτής της αντίληψης, θα τεθεί σε λειτουργία η τηλεφωνική γραμμή του δημότη, μέσω της οποίας ο κάθε πολίτης θα μπορεί να ενημερώνει άμεσα και άνευ καθυστερήσεων τις υπηρεσίες του Δήμου για θέματα που τον απασχολούν ή για προβλήματα και δυσλειτουργίες που έχει εντοπίσει, ώστε αυτά  να προωθηθούν προς γρήγορη επίλυση.

Επίσης, θα καθιερωθεί, μία φορά το μήνα, η Ημέρα του Δημότη, κατά τη διάρκεια της οποίας ο δήμαρχος, οι αντιδήμαρχοι και οι προϊστάμενοι των υπηρεσιών θα είναι στη διάθεση των δημοτών που θα τους ενημερώνουν για προβλήματα και για αιτήματα, τα οποία θα πρέπει να αντιμετωπιστούν από τη Δημοτική Αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Παράλληλα, ο κ. Στέλιος Ροντούλης ανακοίνωσε ονόματα νέων υποψηφίων, τα οποία είναι τα ακόλουθα:

1. Σιαφαρίκας Ιωάννης

2. Λιόλιος Νικόλαος

3. Ξηρομερίτης Ανδρέας

4. Καραούζας Μανώλης

5. Τριανταφύλλου Β. Τριαντάφυλλος

6. Παναγιωτίδης Παντελής

7. Πινιάρης Βασίλειος

8. Οικονόμου Ηλίας

9. Μπαρμπής Νίκος

10. Νασιούλα-Κουτούκα Μαρία

11. Κατσαρός Κώστας

12. Λάππας Θεόδωρος

13. Μπαρμπαγιάννης Αχιλλέας

14.  Όντου-Οικονόμου Ευαγγελία

15.  Νίτσος  Μάριος

16. Πονηρός  Θανάσης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ