ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

ΚΕΝΤΤο Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ν. Λάρισας – Ο.ΚΑ.ΝΑ. σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας- Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας  και τα Γραφεία Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Λάρισας,  διοργανώνουν

την Τελετή Βράβευσης του 3ου Καλλιτεχνικού Διαγωνισμού, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014, στις 10:00 π.μ.,  στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας .

Στον φετινό Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό με θέμα : «Θύμα, Θύτης ή Παρατηρητής; Το σχολείο μας αλλάζει και μας ενώνει » συμμετείχαν 64 Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια και ΕΠΑΛ του νομού μας, με πάνω από 800 μαθητές .

Κατά την διάρκεια της τελετής θα παρουσιαστούν θεατρικά και μουσικά δρώμενα από μαθητές  καθώς και από τη Μουσική Σχολή Νίκαιας,  η οποία, θα βραβευθεί από το Κέντρο Πρόληψης  για την προσφορά της στον πολιτισμό και στον τόπο μας.

Παράλληλα, θα απονεμηθούν τα βραβεία και οι ειδικές διακρίσεις στους μαθητές που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό και ξεχώρισαν για τα έργα τους, ενώ τα ίδια τα παιδιά θα μιλήσουν για τις δημιουργίες τους και τα συναισθήματα που προκάλεσαν αυτή την έκφρασή τους.

Στον προθάλαμο του Ωδείου θα λειτουργήσει έκθεση με όλα τα έργα των μαθητών που συμμετείχαν στον Διαγωνισμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ