ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤ. ΡΟΝΤΟΥΛΗ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ

Προτάσεις του υπ. δημάρχου για την προώθηση γαστρονομικού τουρισμού στο δήμο Τυρνάβου

γκατζουΕνα από τα πλέον ισχυρά ονόματα της τοπικής κοινωνίας του πρώην δήμου Αμπελώνα, ο πρώην αντιδήμαρχος στη δημαρχιακή θητεία του Αθανάσιου Χρυσοβέργη, Σπύρος Γκατζούλης με σημαντικό έργο στη θητεία στο δήμο Αμπελώνα,

έδωσε σήμερα τα χέρια με τον υποψήφιο δήμαρχο Τυρνάβου Αστ. Ροντούλη και θα μετέχει ως υποψήφιος στο συνδυασμό του.

Αναμφισβήτητα είναι μια κίνηση που ισχυροποιεί σημαντικά το ψηφοδέλτιο του κ. Ροντούλη στη δημοτική ενότητα του Αμπελώνα και σύμφωνα με τους συνεργάτες του υποψηφίου δημάρχου δίνει αυξημένες προοπτικές νίκης.

Γαστρονομικός τουρισμός

Εν τω μεταξύ σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος ανακοίνωσε τρεις δεσμεύσεις για τα ουζερί και μπαρ του δήμου Τυρνάβου που συνοψίζονται στα εξής:

– Κανένα τέλος επί του τζίρου σε αυτά τα καταστήματα. Αλλωστε, όπως ανέφερε, ως δημοτικός σύμβουλος είχε πρωτοστατήσει στην κατάργηση του τέλους 2%.

-Ειδικό τιμολόγιο με μειωμένη τιμή νερού για τα συγκεκριμένα καταστήματα.

-Μείωση των τελών χρήσης πεζοδρομίων.

Αυτές οι τρεις δεσμεύσεις μαζί με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα προωθηθούν στο κέντρο του Τυρνάβου, θα συμβάλουν στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων σε όλο το δήμο και θα προσελκύσουν επισκέπτες από το μεγάλο κέντρο του νομού που είναι η Λάρισα.

«Θέλουμε να προωθήσουμε τον γαστρονομικό τουρισμό στο δήμο Τυρνάβου και να δώσουμε ώθηση στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Στόχος μας είναι να γεμίσουν κόσμο τα ουζερί και τα καφέ σε όλο το δήμο», σημείωνε συνεργάτης του υποψηφίου δημάρχου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ