ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ 75 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΡΙΖΟΥ ΚΟΜΗΤΣΑ

Πορευόμαστε με συνέπεια και σχέδιο ακούγοντας τους δημότες μας τόνισε ο υπ. δήμαρχος

RKomitsasΤα πρώτα 75 ονόματα υποψήφιων δημοτικών και τοπικών συμβούλων με το συνδυασμό «Ανεξάρτητη Κίνηση Ενεργών Πολιτών Δήμου Κιλελέρ » έδωσε στη δημοσιότητα ο επικεφαλής της, δήμαρχος Κιλελέρ και εκ νέου υποψήφιος, κ. Ρίζος Κομήτσας.

«Πρόκειται για αξιόλογους ανθρώπους από όλους τους κοινωνικούς και επαγγελματικούς χώρους, που ζουν και δραστηριοποιούνται στα χωριά μας, ενεργούς πολίτες οι οποίοι ενδιαφέρονται για το καλό του Δήμου μας» τονίζει σε δήλωσή του ο κ. Κομήτσας προσθέτοντας: « Με αυτούς τους ανθρώπους με συνδέει η αγάπη για τον τόπο μας και η διάθεση να πορευθούμε ενωμένοι, μακριά από κομματικές ή άλλες διαχωριστικές γραμμές, τοπικισμούς και προσωπικές στρατηγικές έχοντας ως βασικό γνώμονα να κάνουμε τον Δήμο μας ακόμη πιο ισχυρό και λειτουργικό, πραγματικό αρωγό στη δύσκολη καθημερινότητα του κάθε δημότη μας.

Η σκληρή πραγματικότητα της ύφεσης, που όλοι βιώνουμε, απαιτεί την παρουσία στη διοίκηση του Δήμου μας ανθρώπων, που έχουν την εμπειρία και τη γνώση να ανταποκριθούν στις προκλήσεις της κρίσης. Εμείς, έχουμε αποδείξει ότι λειτουργούμε με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και συνέπεια απέναντι σε όλο τον κόσμο, ότι σεβόμαστε και αξιοποιούμε κάθε ευρώ των δημοτών μας.

Ο Δήμος Κιλελέρ δεν προσφέρεται για πειράματα, δε χρειάζεται μαθητευόμενους μάγους, άτομα που αλλάζουν γνώμη κάθε εβδομάδα, αυτόκλητους σωτήρες που τάζουν τα πάντα ή ανθρώπους με παρωπίδες που τα βλέπουν όλα μαύρα και κάνουν μόνο κριτική.

Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάσουμε πολύτιμους κοινοτικούς ή εθνικούς πόρους επειδή κάποιοι δεν γνωρίζουν πώς λειτουργεί σήμερα η Τοπική Αυτοδιοίκηση και αγνοούν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει.

Εμείς, στην Ανεξάρτητη Κίνηση Ενεργών Πολιτών του Δήμου Κιλελέρ αποφασίζουμε στη βάση κοινών αρχών και θέσεων, χαράσσουμε και υλοποιούμε μία μακρόπνοη στρατηγική αναδεικνύοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας και ιδιαίτερα του πρωτογενούς μας τομέα. Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι είναι η δύναμή μας, η ατμομηχανή του μεγαλύτερου αγροτικού Δήμου στη χώρα.

Έχουμε καταφέρει να συγκροτήσουμε έναν Δήμο πρότυπο με υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε όλα μας τα χωριά. Παρά τη δύσκολη συγκυρία και την υποχρηματοδότηση από την πολιτεία, μηδενίσαμε το χρέος των 4 και πλέον εκατομμυρίων ευρώ, που παραλάβαμε την 1/1/2011 από τους πρώην «Καποδιστριακούς» Δήμους. Είναι ένα επίτευγμα το οποίο για πολλούς φάνταζε σχεδόν αδύνατο, όταν αναλάβαμε πριν 3,5 χρόνια το τιμόνι του Δήμου.

Ο Δήμος Κιλελέρ λειτουργεί, σήμερα, σε ένα πολύ καλό επίπεδο οργάνωσης και αποκεντρωμένα, καθώς οι πολίτες εξυπηρετούνται στα χωριά τους. Με συνετή και συνεπή διοίκηση αξιοποιούμε όλους τους διαθέσιμους πόρους σε έργα και παρεμβάσεις, που βελτιώνουν την καθημερινότητα του κόσμου και ενισχύουν τη δυναμική περαιτέρω ανάπτυξης του τόπου μας.

Εμείς, μιλάμε με καθαρές κουβέντες και μπορούμε να κοιτάμε όλους τους δημότες μας στα μάτια. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε, ενωμένοι και δυνατοί, σε ένα συνδυασμό, που τον απαρτίζουν δυναμικές προσωπικότητες και άνθρωποι εγνωσμένης αξίας.

Επιδιώκουμε τη σύνθεση των απόψεων και τις ευρείς συναινέσεις ακούγοντας αυτό που έχει να πει ο κάθε δημότης μας. Η κάθε άποψη μετράει, η κάθε πρόταση είναι χρήσιμη.

Όλοι μαζί συζητάμε, προτείνουμε και αποφασίζουμε για τον τόπο μας.

Όλοι μαζί οραματιζόμαστε το μέλλον του Δήμου μας, σχεδιάζουμε τις επόμενες κινήσεις μας και τις υλοποιούμε στο ακέραιο.

Όλοι μαζί συνεχίζουμε την επιτυχημένη συνταγή για τον Δήμο Κιλελέρ, προσφέροντας ένα υψηλό επίπεδο διαβίωσης στα παιδιά και τα εγγόνια μας.

Όλοι μαζί δίνουμε τα χέρια και προχωράμε μπροστά, αφήνοντας πίσω αυτούς τους λίγους που διχάζουν, που προσβάλουν, που μεμψιμοιρούν» καταλήγει ο κ. Κομήτσας.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΡΙΖΟΥ ΚΟΜΗΤΣΑ

ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΑΓΓΛΟΠΟΥΛΟΥ- ΜΕΡΤΖΑΝΙΔΗ ΟΛΓΑ
ΑΓΡΙΑΔΕΛΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΝΥΦΑΝΤΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΖΩΗ
ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
ΒΑΪΟΠΟΥΛΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
ΒΛΑΪΔΗΣ ΔΗΜΟΣ
ΓΑΡΓΑΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΓΙΑΤΣΙΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΑ
ΓΚΑΒΑΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΚΑΜΠΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΓΚΑΡΑΝΕ- ΜΑΚΡΗ ΣΟΦΙΑ
ΓΚΕΜΑ ΕΥΔΟΚΙΑ (ΚΙΚΗ)

ΔΕΛΗΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΔΙΑΛΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΖΗΝΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΥΛΗΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ
ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΝΕΟΦΥΤΟΣ
ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΚΑΡΑΜΙΧΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΚΑΡΥΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΟΚΟΤΣΙΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΟΤΡΩΤΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΚΟΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΟΥΚΟΥΤΙΑΝΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΚΟΥΡΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΟΥΡΕΤΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΚΟΥΤΡΑ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ
ΛΕΤΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΛΕΤΣΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
ΛΥΜΤΣΙΟΥΛΗ ΘΕΟΦΑΝΙΑ (ΦΩΦΗ)
ΛΥΜΤΣΙΟΥΛΗ ΠΑΓΩΝΑ (ΠΕΝΥ)
ΜΑΝΔΑΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΜΑΡΙΝΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
ΜΑΧΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΜΕΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΜΙΧΑΛΟΥΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΣΙΛΙΑ)
ΜΟΣΧΟΒΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΠΑΓΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΜΠΟΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΝΑΝΟΥΛΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ
ΝΑΤΟΥΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΘΑΝ. ΝΤΑΜΠΕΓΛΙΩΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗ
ΞΕΣΦΙΓΓΟΥΛΗ- ΓΕΩΡΓΑΤΖΑ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΙΚ.
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ
ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ
ΠΑΣΧΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΡΩΣΣΙΟΥ – ΡΟΔΙΤΗ ΜΑΡΙΑ
ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΚ.

ΣΙΤΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΣΚΡΙΜΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΣΟΥΡΛΑ ΜΑΡΙΑ
ΣΤΑΜΠΟΥΛΤΣΗ- ΚΑΛΛΑ ΘΕΟΔΩΡΑ
ΣΤΑΤΗΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΣΧΟΡΕΤΣΙΑΝΙΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΣΩΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΤΖΙΟΤΖΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
ΤΣΙΓΑΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
ΤΣΙΝΤΖΙΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΤΣΟΤΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΦΑΣΦΑΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΧΑΤΖΗΘΕΟΧΑΡΗ ΑΝΤΩΝΙΑ
ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗΣ ΙΩΑΚΕΙΜ
ΧΑΤΖΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΧΟΝΔΡΟΝΑΣΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ