ΓΛΥΤΩΣΕ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΣΕ ΜΕΣΑ

Ένας 23χρονος γίγαντας, με ύψος 2,18 μέτρα γλύτωσε τη φυλακή, γιατί δεν χωράει ούτε στα κρεβάτια των φυλακών, αλλά ούτε και στις στολές της φυλακής.  Έτσι, ο δικαστής λυπήθηκε τον Jude Medcalf, ο οποίος πάσχει από μια σπάνια διαταραχή της ανάπτυξης, επειδή “είχε πολλές δυσκολίες στη ζωή του”…

Ο Medcalf τρομοκράτησε μια αθώα γυναίκα πυροβολώντας μέσα από ένα παράθυρο εναντίον της με ένα αεροβόλο όπλο, και στη συνέχεια πήγε να κλέψει χριστουγεννιάτικα δώρα και χρήματα.

Ο Medcalf αφέθηκε ελεύθερος αφού είχε ήδη περάσει 75 ημέρες στη φυλακή. Σε όλη τη διάρκεια της φυλάκισής του όμως αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα, επειδή δεν υπήρχαν κρεβάτια για να ξεκουραστεί ή στολές για να φορέσει.

Η χρωμοσωμική διαταραχή του Medcalf, σύνδρομο Klinefelter, όπως ακούστηκε στα δικαστήρια, διαγνώστηκε πέρυσι και τον έχει αφήσει με  εφηβικά συναισθήματα.

Κορυφαίος ειδικός δήλωσε ότι: «Οι πάσχοντες αναπτύσσουν μια πολύ επιθετική πλευρά και συχνά έχουν μπλεξίματα  με το νόμο.»

Η διαταραχή ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά το 1942 από τον Δρ Harry Klinefelter στο Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης στη Βοστώνη.

DailyMirror

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ