ΠΑΛΙΕΣ ΔΟΞΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Β. ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗΣ
Β. ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗΣ

Αστέρια του ελληνικού ποδοσφαίρου, που μεσουράνησαν τις προηγούμενες δεκαετίες, θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν οι ποδοσφαιρόφιλοι του Αμπελώνα και όλου του νομού, κατά τη διάρκεια του τουρνουά παλαιμάχων που διοργανώνει ο Αμπελωνιακός τη Δευτέρα 7 Απριλίου στο γήπεδό του,

με τη συμμετοχή παλαιμάχων της Θεσσαλονίκης, του ΠΑΟΚ, της ΑΕΛ και του Αμπελωνιακού.

Κορυφαίοι ποδοσφαιριστές όπως ο Χατζηπαναγής, ο Κούης, ο Τερζανίδης, ο Ορφανός, ο Γκαλίτσιος, ο Παραφέστας ο Αλεξούλης και άλλοι, θα φορέσουν τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια και θα πατήσουν το χορτάρι του γηπέδου του Αμπελώνα ξυπνώντας σε όλους ευχάριστες αναμνήσεις από το ποδόσφαιρο μιας άλλης εποχής που όλοι αγαπήσαμε.

Τα παιχνίδια των παλαιμάχων θα ξεκινήσουν στις 5.30 μ.μ. ενώ νωρίτερα στις 3.30 μ.μ. θα γίνουν παιχνίδια μεταξύ των ομάδων των ακαδημιών του Αμπελωνιακού και της ΑΕΛ.

Στη μεγάλη αυτή γιορτή του ποδοσφαίρου με τους παλαίμαχους Θεσσαλονίκης θα παίξουν μεταξύ άλλων οι: Χατζηπαναγής, Ορφανός, Κούης, Δράμπης, Τζέκος και Βένος.

Με την ομάδα του ΠΑΟΚ οι Τερζανίδης, Λαγωνίδης, Μπορμπόκης, Καπετανόπουλος, Αποστολίδης, Πέλιος κ.α.

Με την ΑΕΛ οι Παραφέστας, Γκαλίτσιος, Αλεξούλης, Κολομητρούσης και αρκετοί παίκτες από την ομάδα της πρωταθλήτριας ΑΕΛ.

Το εισιτήριο τιμάται 10 ευρώ και ο αριθμός του θα μπει σε κλήρωση για ένα μηχανάκι. Προπώληση εισιτηρίων γίνεται στα καταστήματα ΠΡΟΠΟτης Λάρισας , τη μπουτίκ της ΑΕΛ και σε όλα τα μεγάλα καφέ της πόλης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ