Π. ΣΑΡΧΩΣΗΣ: ΣΤΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ

σαρχ_φορΕχοντας ως πρόθεση να έλθουν σε επαφή με κάθε ζωντανό κύτταρο δημιουργίας σε όλο το δήμο Τυρνάβου, με άτομα, ομάδες, παραγωγικούς φορείς, φορείς του πολιτισμού και του αθλητισμού, προκειμένου να συνδιαμορφώσουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα

για το οποίο όλοι μαζί θα αγωνιστούν να υλοποιήσουν, ο υποψήφιος δήμαρχος Τυρνάβου Παναγιώτης  Σαρχώσης μαζί με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του Αμπελώνα της παράταξης «ΣΥN ΠΟΛΙΤΕΙΑ – ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ» συναντήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής  με τους Προέδρους  των Συλλόγων του Αμπελώνα.

Στη συνάντηση ακούστηκαν οι απόψεις των συλλόγων που αφορούσαν τις δραστηριότητες και τους σκοπούς τους  καθώς επίσης και τα προβλήματά τους.

Εκείνο όμως που κυριάρχησε στη συνάντηση ήταν η λέξη εγκατάλειψη του Αμπελώνα η οποία ακούστηκε πάμπολλες φορές.

Ο κ. Σαρχώσης ξεκαθάρισε στους παρευρισκόμενους ότι πρόθεση της αυριανής δημοτικής αρχής είναι η ουσιαστική υποστήριξη των δράσεων των συλλόγων καθώς και η στενή συνεργασία του  με σκοπό την καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων, τονίζοντας ότι είναι πολύτιμη η προσφορά των συλλόγων τόσο στα μέλη τους όσο και στην κοινωνία γενικότερα.

«Θέλουμε μια Δημοκρατία  συμμετοχική , κοινωνική, οικονομική , πολιτιστική και πολιτισμική.

Σ΄ αυτήν οι Σύλλογοι θα έχουν «λόγο». Η τοπική αυτοδιοίκηση χρειάζεται συλλογικότητα και σύμπραξη.

Θέλουμε ένα Νέο Μοντέλο Ανάπτυξης και Διοίκησης του Δήμου.

Να αποφασίζουμε ΜΑΖΙ  για την πόλη, για το μέλλον των παιδιών μας. Μαζί, δήμαρχος, δημοτικό συμβούλιο, διαμερισματικά συμβούλια, ομάδες,  παραγωγικοί φορείς,  φορείς πολιτισμού, απλοί πολίτες, όλοι μαζί», ανέφερε με νόημα ο υποψήφιος δήμαρχος.

Η συνάντηση χαρακτηρίστηκε από τους παρευρισκομένους πρωτοποριακή ,γιατί είναι η πρώτη φορά που συναντήθηκαν στον ίδιο χώρο και συζητήθηκαν  τα προβλήματά τους. Μάλιστα ζητήθηκε μια συνάντηση όλων των συλλόγων του Δήμου Τιρνάβου.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ