ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ CELEBRITIES ΠΟΥ «ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ» ΣΤΟΝ ΣΤΙΒΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ!

uΠολλοί είναι οι εγχώριοι σταρ που βάζουν υποψηφιότητα με αφορμή τις δημοτικές εκλογές για να ξεκινήσουν καριέρα στην πολιτική…

Ανάμεσά τους ο Ηλίας Ψινάκης ο οποίος βάζει υποψηφιότητα για τον Δήμο Μαραθώνα όπου ζει εδώ και 18 χρόνια. Ο Παύλος Κοντογιαννίδης δεν αποκλείεται να βρεθεί στον συνδυασμό του Ηλία.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο ο Τάσος Χαλκιάς θα δώσει το δικό του αγώνα για τον Δήμο Χαϊδαρίου ενώ ο Λευτέρης Πανταζής θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του ως υποψήφιος Δήμαρχος στο δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης. Ο Μιχάλης Μανιάτης κατεβαίνει για Δήμαρχος στον Πύργο Ηλείας ενώ η Αντωνία Γιαννούλη, που γνωρίσαμε από τηλεοπτικά σίριαλ του Νίκου Φώσκολου, διεκδικεί τον δήμο Τρίπολης με τον συνδυασμό «Μαντινειακή Συμπολιτεία». Για Δήμαρχος Στυλίδας θα ξαναβάλει υποψηφιότητα ο Απόστολος Γκλέτσος ενώ και ο Παύλος Χαϊκάλης «κατεβαίνει» στις εκλογές διεκδικώντας την Περιφέρεια Αττικής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Η Λίλα Καφαντάρη θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με την Λαϊκή Συσπείρωση, όπως και σκηνοθέτης Θέμης Μουμουλίδης, ο οποίος υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης και η Τζούλια Παπαδημητρίου βάζουν υποψηφιότητα με τον συνδυασμό του Άρη Σπηλιωτόπουλου στην Αθήνα και η Άννα Φόνσου στον ίδιο δήμο με τον συνδυασμό του Νικήτα Κακλαμάνη. Η Στέλλα Κονιτοπούλου είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης με τον συνδυασμό «Δύναμη Ελπίδας», ενώ η Νόνη Δούνια κατεβαίνει με τον συνδυασμό του Βασίλη Μιχαλολιάκου στο Πειραιά. Στον Δήμο Βύρωνα, ο Στέλιος Διονυσίου βάζει υποψηφιότητα για δεύτερη φορά με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Κόνσουλα, όπως επίσης η Ισαβέλλα Δάρρα, αλλά και η Ιωάννα Σουλιώτη.

Στον Δήμο Ηλιούπολης βάζει και πάλι υποψηφιότητα ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος και η Σοφία Βογιατζάκη κατεβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Καλλιθέας. Στον Δήμο Σαρωνικού κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο Γιώργος Λιανός, ενώ ο Κώστας Σόμμερ θα στηρίξει τον συνδυασμό του Νίκου Τσαμπαρλή, στον Δήμο Αλίμου. Ο Κώστας Μπίγαλης, διεκδικεί μια θέση στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας, ενώ η Βάνα Μπάρμπα θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην Γλυφάδα με τον συνδυασμό «Η Γλυφάδα μας», του Γιώργου Παπανικολάου.

gossip-tv.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ