ΣΤΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ Ο Π. ΣΑΡΧΩΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ “ΣΥΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ”

arg (Αντιγραφή)Υποψήφιος του συνδυασμού ο Γ. Καραγιάννης στα Δελέρια

Επίσκεψη στο Αργυροπούλι πραγματοποίησαν σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Τυρνάβου Παναγιώτης Σαρχώσης και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού “Συν Πολιτεία – Στροφή στον Πολίτη”.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο κ. Σαρχώσης και οι υποψήφιοι του συνδυασμού που έγιναν δεκτοί με θέρμη από τους κατοίκους, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις για θέματα που τους απασχολούν με κατοίκους και εκπροσώπους φορέων, αλλά και να ξετυλίξουν πτυχές του προγράμματος του συνδυασμού.

Υποψήφιος ο Γιάννης Καραγιάννης

καραγ (Αντιγραφή)Εν τω μεταξύ ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής Γιάννης Καραγιάννης, αποφάσισε να συστρατευτεί με τον Παναγιώτη Σαρχώση και να είναι υποψήφιος του συνδυασμού στο ψηφοδέλτιο της τοπικής κοινότητας Δελερίων.

Σε δήλωσή του ο κ. Καραγιάννης ανέφερε τα εξής: “Εν όψει και των επικείμενων αλλαγών στην “αρχιτεκτονική” της τοπικής αυτοδιοίκησης, μετά την απόφαση του κ. Σαρχώση να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο του δήμου Τυρνάβου αποφάσισα να αγωνιστώ μαζί του και να υποστηρίξω την υποψηφιότητά του και να συμμετέχω στο τοπικό ψηφοδέλτιο της Τοπικής Κοινότητας Δελερίων”.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ