ΠΟΛΥΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΔΕΝ ΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ 3ΧΡΟΝΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ «ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΚΑΛΑ» ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ

ftouΟ Robert H. Richards IV, 47 ετών – γόνος της οικογένειας που έχτισε την αυτοκρατορία χημικών, και συγγενής με τους συνιδρυτές του μεγάλου κύρους δικηγορικού γραφείου, Richards Layton & Finger – καταδικάστηκε σε μόλις οκτώ χρόνια με …αναστολή αν και ομολόγησε την ενοχή του για το βιασμό της 3χρονης κόρης του…

Αλλά τώρα η πρώην σύζυγός του, Tracy Richards, τον μηνύει για σεξουαλική κακοποίηση της κόρης και του γιου τους.

Οι αξιωματούχοι κατάφεραν να κρατήσουν την υπόθεση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας από το 2008 μέχρι αυτό το μήνα – όταν η πρώην σύζυγός του, Tracy Richards , κατέθεσε αγωγή και ζητά αποζημίωση για την κακοποίηση των παιδιών.

Η αγωγή αναφέρει ότι ο πατέρας – που ζει σε αρχοντικό 1800000 δολαρίων – βίασε την κόρη του, τώρα 11 χρόνων, πολλές φορές ξεκινώντας το 2005. Δύο χρόνια αργότερα, όταν το κορίτσι ήταν 5 χρονών, είπε στη γιαγιά για την κακοποίηση, για «το μικρό τους μυστικό» που της έλεγε ο πατέρας της να κρατήσει,  και ότι «δεν ήθελε πια να την αγγίζει» .

Η γιαγιά στη συνέχεια μετέφερε αυτά που της είπε η εγγονή της στη μητέρα της, την Tracy Richards, η οποία τον αντιμετώπισε για την κακοποίηση και ζήτησε να συλληφθεί για το βιασμό του παιδιού.

Ο Richards χρησιμοποίησε “τα πλούτη και τη θέση της οικογένειάς του” και βρήκε μια πολύ ακριβή ομάδα δικηγόρων και αρνήθηκε τις κατηγορίες.

Όμως, όταν δεν πέρασε το τεστ της αλήθειας, παραδέχτηκε ότι κακοποιούσε το κοριτσάκι, λέγοντας ότι “ήταν άρρωστος και ότι χρειαζόταν ιατρική περίθαλψη».

Ο Richards ομολόγησε την ενοχή του το 2008. Ο δικαστής καταδίκασε τον Richards σε οκτώ χρόνια φυλάκιση, αλλά με …αναστολή, με τη δικαιολογία ότι «δεν θα περνούσε καλά στη φυλακή»!

Ο Brendan Ο’Νιλ, εκπρόσωπος της πολιτικής αγωγής, δήλωσε ότι η απόφαση μπορεί να δει με καχυποψία «τον τρόπο που το σύστημα αντιμετωπίζει ένα πολύ πλούσιο άτομο.»

Σώπα…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ