ΕΚ. ΝΑΣΙΩΚΑΣ: ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΘΕΣγαλα

ΘΕΣΓ (Αντιγραφή)«Με την ίδια ευαισθησία με την οποία προσεγγίζουμε τα θέματα της κοινωνικής πολιτικής, του περιβάλλοντος και του πολιτισμού, δεσμευόμαστε να προσεγγίζουμε και τα θέματα που αφορούν τη στήριξη καινοτόμων ιδεών από τοπικές επιχειρήσεις και επαγγελματίες», δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Έκτορας Νασιώκας

στη συνάντηση που είχε σήμερα με τον πρόεδρο κ. Θανάση Βακάλη και στελέχη του συνεταιρισμού «ΘΕΣγάλα».

Ο κ. Νασιώκας επισήμανε ότι «σε περίπτωση που οι Λαρισαίοι αναδείξουν τον συνδυασμό «Ανθρώπινη Πόλη – Κίνηση Ελπίδας» ως αυριανή δημοτική αρχή, ο δήμος Λαρισαίων πρόκειται να διαδραματίσει ένα διαφορετικό, πιο ουσιαστικό, πιο ενεργητικό ρόλο στην κατεύθυνση ενθάρρυνσης και υποστήριξης αναπτυξιακών πρωτοβουλιών από τοπικές επιχειρήσεις, πολύ περισσότερο από συνεταιριστικές».

Ο υποψήφιος δήμαρχος ανέδειξε το γεγονός ότι ο συνεταιρισμός «ΘΕΣγάλα» είναι η πρώτη παραγωγική επιχείρηση που επισκέπτονται τα μέλη της παράταξης «Ανθρώπινη Πόλη – Κίνηση Ελπίδας». «Πρόκειται – τόνισε ο κ. Έκτορας Νασιώκας – για κίνηση ουσιαστική αλλά και συμβολική, καθώς στο πρόσωπό σας εκφράζουμε τη στήριξή μας στους ανθρώπους οι οποίοι μοχθούν, παράγουν, τολμούν και καινοτομούν. Η επίσκεψή μας στο «ΘΕΣγάλα» σηματοδοτεί επίσης και την πεποίθησή μας ότι ο πρωτογενής τομέας είναι αυτός που μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση της απασχόλησης και έξοδο της χώρας από την κρίση μια ώρα αρχύτερα».

Αναφερόμενος στο θέμα των ημερών, τη διάρκεια ζωής του γάλακτος, ο υποψήφιος δήμαρχος εξέφρασε την απόλυτη στήριξη στις θέσεις του «ΘΕΣγάλα» και έκρινε επιβεβλημένο «να τελειώσουν τα πειράματα με το γάλα». «Κάθε οικογένεια δικαιούται να απολαμβάνει ποιοτικό φρέσκο γάλα σε προσιτή τιμή», είπε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ