ΟΝΟΜΑΤΑ 14 ΝΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΕΚΤ. ΝΑΣΙΩΚΑΣ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA«Αναλάβαμε τη δέσμευση στους πολίτες της Λάρισας να είμαστε η φωνή της αλήθειας, της ειλικρίνειας και της υπευθυνότητας. Να είμαστε η ήρεμη δύναμη ανατροπής και προόδου στο Δήμο Λαρισαίων», επισήμανε ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Έκτορας Νασιώκας μιλώντας σε συνάντηση των υποψηφίων του συνδυασμού «Ανθρώπινη Πόλη – Κίνηση Ελπίδας».

Ο κ. Έκτορας Νασιώκας επανέλαβε ότι η «Ανθρώπινη Πόλη – Κίνηση Ελπίδας» διεκδικεί «τη συνειδητή ψήφο» των Λαρισαίων και επαναβεβαίωσε τις βασικές αρχές του κώδικα δεοντολογίας για τους υποψηφίους που είναι:

«- Υψηλό επίπεδο αγώνα. Οι άλλοι συνυποψήφιοι είναι πολιτικοί αντίπαλοι αλλά και συναγωνιστές στην αγωνία μας και την προσπάθεια βελτίωσης της ζωής μας.

Λιτός και μετρημένος προεκλογικός αγώνας. Καμία σπατάλη, τίποτε που δεν συνάδει και δεν ταυτίζεται με τις δυσκολίες που περνάμε σήμερα όλοι μας. Προάγγελος του τρόπου που θα υπηρετήσουμε αύριο τους πολίτες, αν μας εμπιστευτούν και μας αναθέσουν τις ευθύνες για το δήμο μας.

Προγραμματικός ρεαλιστικός λόγος και διάλογος με όλους τους πολίτες. Εξετάζουμε κάθε ιδέα και κάθε πρόταση. Σεβόμαστε κάθε πολίτη.

Όχι υποσχέσεις και λαϊκίστικες προεκλογικές δεσμεύσεις. Οι δεσμεύσεις μας θα είναι πραγματικές, κοστολογημένες και απολύτως υλοποιήσιμες.

Δίνουμε εξετάσεις σήμερα ενώπιον των πολιτών. Κινούμαστε σε γυάλινο κόσμο. Κρινόμαστε από τους πολίτες. Οι σχέσεις μας και μεταξύ μας ως συνυποψήφιοι, στο κυνήγι του σταυρού, δείχνει το ποιοι πραγματικά είμαστε και δίνει τον τόνο της λειτουργίας μας αύριο στο Δήμο.»

ΝΕΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Ο κ. Έκτορας Νασιώκας παρουσίασε και τους εξής 14 νέους υποψηφίους στο ψηφοδέλτιο της κίνησης «Ανθρώπινη Πόλη – Κίνηση Ελπίδας» που είναι:

– Αποστόλου Χριστιάνα, φοιτήτρια

– Γαλατσίδα Χρυσάνθη, βρεφονηπιοκόμος

– Γεράκη Αναστασία, νομικός, πρ. διευθύντρια Περιφερειακής Διεύθυνσης ΟΑΕΔ

– Γραμμένος Δημήτρης, φοιτητής ΤΕΦΑΑ

– Κολτσίδα Κωνσταντίνα, επιχειρηματίας

– Λαμπονίκου-Ζαραμπούκα Κατερίνα, νοσηλεύτρια

– Λυγούρα Σοφία, δασκάλα

– Μιχαλάκη Φωτεινή, ιδιωτική υπάλληλος

– Μπρούτσος Ανδρέας, ελεύθερος επαγγελματίας

– Μυρωνίδου Μαρία, οικονομολόγος

– Ξηρομερήσιος Στέφανος, ηλεκτρολόγος

– Παντελίδη Μακρίνα, επιχειρηματίας

– Σαλιαμπούχος Βασίλης, συνταξιούχος

– Σιμόπουλος Θωμάς, ιδιωτικός υπάλληλος

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ