ΣΤΟ ΓΝΩΡΙΜΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΤΕΕ Ο ΝΤ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΣ

TEE003 (Αντιγραφή)Ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαρισαίων και επί 10 τελευταία χρόνια Πρόεδρος στο ΤΕΕ/ΤΚΔΘ Ντίνος Διαμάντος πραγματοποίησε θεσμική επίσκεψη στο ΤΕΕ. Πλαισιωμένος από μία πλειάδα συνεργατών του στη νέα προσπάθεια στο πλευρό του.

Μία επίσκεψη με φανερή συναισθηματική φόρτιση για τον ίδιο που  η θερμή υποδοχή τόσο του νέου Προέδρου του ΤΕΕ Γιάννη Βαρνά, του Αντιπροέδρου Κώστα Τσαλαπόρτα και του Γραμματέα Κώστα Κουλώτσιου καθώς  και του Προέδρου της Αντιπροσωπείας Γιώργου Καρτσαφλέκη, όσο και των μελών της ΔΕ και του Προεδρείου της Αντιπροσωπείας τον φόρτισε ακόμα περισσότερο αλλά, και βαθιά τον ικανοποίησε.

Η διαβεβαίωση – δέσμευση του Ντίνου Διαμάντου προς το ΤΕΕ θεσμικά αλλά και προς τους μηχανικούς ήταν η διαρκής εποικοδομητική συνεργασία του νέου Δήμου με το ΤΕΕ και η στήριξη των μηχανικών σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο. Με πρωτοβουλίες στη Νέα Λάρισα που οι Επιστήμονες μηχανικοί θα αποτελούν τον κύριο παράγοντα επίτευξης των στόχων της εξωστρέφειας και της Ανάπτυξης.

Η αξιοβίωτη πόλη είναι κυρίως, έργο μηχανικού.

Διαβεβαίωσε ότι, το μοντέλο του ανοιχτού εξωστρεφούς ΤΕΕ των 10 χρόνων που η τοπική κοινωνία εμπιστεύθηκε θα είναι ο πιλότος για τον νέο ανοιχτό εξωστρεφή Δήμο Λαρισαίων. Αξιοποιώντας το οπλοστάσιο θέσεων και προτάσεων του ΤΕΕ για μία σειρά δράσεων, έργων και πρωτοβουλιών σε όλα τα επίπεδα της πόλης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ