ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΣΤΟΣ: ΜΕ ΤΗ ΡΕΝΑ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΤΩΡΑ

Ο γνωστός εκπαιδευτικός και αιρετός στο ΑΠΥΣΠΕ εξηγεί τους λόγους για τους οποίους είναι υποψήφιος στις εκλογές του Μαΐου

nastΘεωρώ υποχρέωσή μου απέναντι σε όλους τους συνδημότες είτε με γνωρίζουν είτε όχι, να εξηγήσω δημόσια για ποιο λόγο αποφάσισα να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές και για ποιο λόγο επέλεξα να στηρίξω τον συνδυασμό «Λάρισα, Νέα Αρχή» με υποψήφια Δήμαρχο τη Ρένα Καραλαριώτου.

Είμαι υποψήφιος διότι: Στη ζωή κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματάς να κάνεις εκ του ασφαλούς κριτική και να πάρεις το ρίσκο της δράσης. Κάτω από τις συνθήκες που ζούμε η σιωπή δεν είναι «χρυσός». Διότι η σιωπή μπορεί να ερμηνευθεί σαν αποδοχή ή συναίνεση: «ο σιωπών δοκεί συναινείν», κατά το ρωμαϊκό δίκαιο: « qui tacet consentire videtur».

Δεν έχω λοιπόν το δικαίωμα να σιωπήσω ,κανείς δεν το έχει με τα όσα γίνονται. Υπάρχουν στη ζωή, την ατομική και την κοινωνική, στιγμές που πρέπει κανείς να πει το μεγάλο «ναι» ή το μεγάλο «όχι». Είμαι πρώτα και πάνω από όλα ενεργός πολίτης που ζει και κινείται νύχτα και μέρα σε αυτή την πόλη. Δεν θέλω να είμαι αδιάφορος, ποτέ δεν ήμουν!

Βαρέθηκα να ακούω πράγματα στους δρόμους και να μην υπάρχει κάποιος να μπορεί να κάνει κάτι γι αυτά! Όλα όσα έμαθα, όλα όσα γνωρίζω ,πιστεύω βαθιά ότι μπορούν να είναι χρήσιμα για την πόλη μας και τους πολίτες της. Δεν είμαι αιθεροβάμων, ούτε ανόητος, ούτε ονειροπόλος, γνωρίζω τι μπορώ να κάνω και θα το κάνω για μας και τα παιδιά μας!

Πιστεύω στην εθελοντική δράση των πολιτών, στην ομαδικότητα, στη συνεργασία, μα πρώτα και πάνω από όλα στο αποτέλεσμα, το έχω αποδείξει στη ζωή μου κι όσοι με γνωρίζουν το ξέρουν καλά αυτό.

Γιατί με τη Ρένα;

Γιατί έχει την πείρα από τις θέσεις που έχει υπηρετήσει, τη γνώση, το χαρακτήρα, τους συνεργάτες, την πρόταση, το όραμα και το πείσμα. Γιατί όταν σε κοιτάξει κατάματα θα καταλάβεις ότι αυτό που λέει το εννοεί. Την πίστεψα εγώ και θέλω να της δώσετε την δυνατότητα να την ακούσετε, να τη δείτε, να την πιστέψετε κι εσείς και να την εμπιστευτείτε.

Μαζί λοιπόν… Ανανέωση Τώρα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ