ΣΤ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΜΠΑΛΤΑΚΟ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΑνοιχτή πολιτική εκδήλωση πραγματοποίησε απόψε στη Λάρισα ο ιδρυτής του «Ποταμιού» Σταύρος  Θεοδωράκης, στο πλαίσιο περιοδείας του στην περιοχή ενόψει των ευρωεκλογών.

Ο κ.Θεοδωράκης επικεντρώθηκε στις  πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις και την υπόθεση Μπαλτάκου, μίλησε για το «Ποτάμι» αλλά και για τη συγκρότηση του ευρωψηφοδελτίου του κινήματος.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΠιο αναλυτικά ο  Στ.Θεοδωράκης  απευθυνόμενος σε ένα νεανικό ακροατήριο, στο κέντρο «Φρούριο» , τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής: “Για μένα το θέμα δεν είναι πόσο ακροδεξιός είναι ο Μπαλτάκος. Είναι κάτι πολύ σοβαρότερο. Είδαμε έναν άνθρωπο που έτρεμε μπροστά στον Κασιδιάρη, μιλούσε απαξιωτικά για τη δικαιοσύνη και «κάρφωνε» τον ίδιο τον πρωθυπουργό.»

Ο  πρωθυπουργός, συνέχισε ο κ.Θεοδωράκης πρέπει να δώσει εξηγήσεις για το ρόλο του Μπαλτάκου στην κυβέρνηση και φυσικά να ζητήσει συγγνώμη από τον ελληνικό λαό για την επιλογή του ενώ ανάλογη πρέπει να είναι και η στάση του Αρείου Πάγου.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΩστόσο ο κ. Θεοδωράκης ξεκαθάρισε πως δεν έχει πειστεί πως η δικαιοσύνη είναι υποχείριο κάποιου υπουργού ενώ για τη Χ.Α εξέφρασε την πεποίθηση ότι έχει ξεκάθαρη δικαστική αντιμετώπιση.

Αναφερόμενος  στο «Ποτάμι» μίλησε για ένα κίνημα που δεν ταυτίζει το κομματικό με το δημόσιο συμφέρον.Ο καθένας έχει ένα  σενάριο για μας, είπε.Δεν ήρθαμε για να κόψουμε ψήφους από κανέναν, απλά δεν θέλουμε για μία ακόμη φορά ο ελληνικός λαός να επιλέξει ένα από τα δύο λάθη!

Κλείνοντας και αναφερόμενος στο ευρωψηφοδέλτιο του κινήματος ο Στ.Θεοδωράκης  χαρακτήρισε ενθαρρυντικά τα μηνύματα που λαμβάνονται. Πολλοί άνθρωποι μας προσεγγίζουν και κυριολεκτικά ζούμε έναν «πυρετό», δήλωσε χαρακτηριστικά ενώ τα 42 ονόματα των υποψηφίων  του κινήματος θα ανακοινωθούν τις προσεχείς μέρες.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ