ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ Vol 16

arkas galileoΚαι όμως ακροατές μου. Της βγάζω το καπέλο της πολιτικής σκηνής του τόπου. Το αντίπαλον δέος της ελληνικής τηλεόρασης, που μας έπηξε στην … ανακύκλωση.
Ενώ στο … θέατρο του παραλόγου οι πρωταγωνιστές αλλάζουν. Υπάρχει μια ποικιλία ρε φίλε, δε βαριέσαι πώς να το κάνουμε!!

ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ, στη νέα  υπερπαραγωγή «Της επί χρήμασι-Κωδικός:stop στις διαρροές ψηφοφόρων.» Γκραντ σουξέ,  που θα΄λεγε και ο Νιόνιος.

Εκείνο δε που με ενθουσιάζει δεν είναι μόνο τα έργα και οι ημέρες του γενικού γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου.Είναι πως το ταλέντο γονιδιακά πάει από πατέρα σε γιό.Όχι τίποτα άλλο , τρέμω στην ιδέα πως θα΄πρεπε αλλιώς να περιμένω να μεγαλώσει η Μαριτίνα της Ντενίση!!!Ενώ τώρα, χλιδή!

Εκείνο που δεν κατάλαβα είναι γιατί διατάχθηκε ΕΔΕ για τον υιό από το Υπ.Ναυτιλίας.

Στο Λιμενικό υπηρετεί το παιδί, θάλασσα τα΄κανε.Τι πιο φυσικό και προς τι η ΕΔΕ κύριοι?

Είδατε όμως ήθος, τρόπους ο υιός Μπαλτάκος? Αφήστε λεξιλόγιο! Άμα μεγαλώνει παιδί μου ο άνθρωπος με κουβερνάντες αλλιώς είναι!

Και για να μην με κακοχαρακτηρίσετε έχω ένα λόγο συμπαθείας και για τα… δαρμένα της Χ.Α.

Κρίμα τα παιδιά, που δεν ξέραν τι θα πει προπηλακισμός, που αντάμωσαν στους διαδρόμους της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας το άγριο πρόσωπο της βίας, που δεν άγγιζαν άνθρωπο ούτε με τριαντάφυλλο… τα μπουμπούκια!!!

Μα να δείρει Ματθαιόπουλο και Αρβανίτη ο υιός?Και καλά τον δεύτερο.Ο  πρώτος όμως έχει και τηλεοπτικές υποχρεώσεις.Και άντε να τρέχουν τώρα τα κορίτσια στο μακιγιάζ να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα. ΝΤΡΟΠΗ!!!

Αν και όσο το σκέφτομαι  υποψιασμένοι μου, τι να σου κάνει ένας… μπαλτάκος?Πέλεκυς χρειάζεται σε ορισμένους, πέλεκυς έστω και μεταφορικά…

Η εκπομπή , έχουσα σώας τας φρένας προτείνει  Μιλτιάδη Πασχαλίδη και ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ( σε στίχους Οδυσσέα Ιωάννου) από το δίσκο ΞΕΝΟΙ ΣΈΝΑΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ.

Καλή ακρόαση και … περαστικά!!

Χικ FM

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ