ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ Η ΑΕΛ

ΑΕΛΧάρις στα δύο γκολ του Στεφανίδη, η Λάρισα νίκησε 2-1 τον Πανελευσινιακό στη Λιβαδειά και έγινε η πρώτη ομάδα που κατακτά το κύπελλο της Γ΄Εθνικής. Οι «βυσσινί» μπήκαν από νωρίς μπροστά στο σκορ, αφού στο 4′ κέρδισαν πέναλτι με τον Καρατσάνη.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Στεφανίδης, ο οποίος δεν λάθεψε από τα έντεκα βήματα και στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Τσακιλτσίδη έκανε το 1-0 για τη Λάρισα. Στη συνέχεια η ομάδα της Ελευσίνας ανέβασε την πίεσή της, προκειμένου να ισοφαρίσει, όμως δεν κατάφερε να απειλήσει.

Στο 9′ ο αγώνας διακόπηκε, λόγω επεισοδίων από φίλους της ΑΕΛ, οι οποίοι… εκτόξευσαν μερικά καθίσματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δέκα λεπτά αργότερα το παιχνίδι άρχισε και πάλι. Στο 21′ ο Πανελευσινιακός κατάφερε να ισοφαρίσει και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο που είχε γίνει και το 1-0. Ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι, ο Κουσκουνάς ευστόχησε και έφερε το ματς στα ίσα.

Μετά την ισοφάριση, οι παίκτες του Παναγιώτη Τζαναβάρα ανέβασαν στροφές και πήραν εκ νέου κεφάλι στο σκορ στο 29′. Ο Στεφανίδης εκμεταλλεύτηκε τη λάθος έξοδο του τερματοφύλακα της Ελευσίνας και πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στον άγώνα έκανε το 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ελευσίνα προσπάθησε να ισοφαρίσει και πάλι, διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι στο 69′, όμως το 2-1 παρέμεινε και η Λάρισα πανηγύρισε την κατάκτηση του πρώτου κυπέλλου της Γ΄Εθνικής.

ΑΕΛ (Τζαναβάρας): Σικαλιάς, Καρανίκας, Μήτσης, Σιάκκας, Ρούσσης, Νεμπεγλέρας, Πατινιώτης (72′ Σαββίδης), Τσεμπερίδης, Στεφανίδης, Γκούρτσας (88′ Αραμπατζής), Καρακατσάνης (61′ Πλιάγκας).

Πανελευσινιακός (Ψιμουλάκης): Τσακιλτσίδης, Ριζογιάννης (61′ Δουκάκης), Κοκκίνης, Κουμπαρούλης, Παπαπαναγιώτου, Στουρνάρας, Σουλελές (70′ Ουέλινγκτον), Μακρίδης, Κουσκούνας, Γιαννούλης (46′ Κωνσταντινίδης), Αλεξανδρόπουλος.

φωτο: Ελευθερία

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ