ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ Ρ. ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ

Divani_04 (2) (Αντιγραφή)Ενα ερωτηματολόγιο στο οποίο απάντησαν πάνω από 2.000 άτομα διακίνησε τον τελευταίο μήνα ο συνδυασμός “Λάρισα Νέα Αρχή” με υποψήφια δήμαρχο τη Ρ. Καραλαριώτου σε μια προσπάθεια να βγάλει συμπεράσματα για τα προβλήματα που απασχολούν τους δημότες αλλά και για τα αιτήματά τους από τη νέα δημοτική αρχή.

Οπως αναφέρθηκε και στο χθεσινό ρεπορτάζ τους κατοίκους απασχολούν θέματα της καθημερινότητας, με κυρίαρχο αυτό της κατάστασης των δρόμων και των πεζοδρομίων, ενώ ζητούν πλήρη διαφάνεια στα οικονομικά του δήμου.

Πάντως όπως τόνισε η υποψήφια δήμαρχος βάσει του ερωτηματολογίου η συντριπτική πλειοψηφία όσων απάντησαν δηλώνουν λίγο έως καθόλου ικανοποιημένοι με τον τρόπο αντιμετώπισης των προβλημάτων από το δήμο με εξαίρεση το θέμα της καθαριότητας και αυτό σύμφωνα με την κ. Καραλαριώτου οδηγεί στο συμπέρασμα ότι “οι Λαρισαίες και οι Λαρισαίοι κάνουν σαφές ότι θέλουν μια Νέα Αρχή για την πόλη και το δήμο συνολικά”.

Τα προβλήματα

Η υποψήφια δήμαρχος παρουσίασε τα αποτελέσματα αναφορικά με τα προβλήματα που φαίνονται στον πίνακα που ακολουθεί

problhm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα αιτήματα

Στη συνέχεια παρουσίασε τις απαιτήσεις που έχουν οι πολίτες από τη νέα δημοτική αρχή όπως αυτά φαίνονται στον πίνακα που ακολουθεί

aithmata

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ