ΠΑΙΔΙ ΞΥΠΝΗΣΕ ΑΠΟ ΚΩΜΑ ΧΑΡΗ ΣΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

1Ο Κριστιάνο Ρονάλντο – εν αγνοία του- βοήθησε ένα παιδί να συνέλθει από κώμα και για αυτό κάλεσε τον πιτσιρικά στο γήπεδο για να τον γνωρίσει…

Ο Νταβίντ Πάβλατσικ έπαθε τροχαίο ατύχημα πέρυσι, με αποτέλεσμα να πέσει σε κώμα για τρεις μήνες. Οι γονείς του 14χρονου όσο παρακολουθούσαν με αγωνία τη στάσιμη κατάστασή του, προσπαθούσαν να μετατρέψουν το δωμάτιο του νοσοκομείου σε έναν οικείο για εκείνον χώρο.

Γνωρίζοντας πολύ καλά λοιπόν τη λατρεία του γιου τους για τη Ρεάλ Μαδρίτης, έστρωσαν το κρεβάτι του με σεντόνια που είχαν το έμβλημα της ισπανικής ομάδας, ενώ έβαζαν στον Νταβίντ ακουστικά για να ακούει τους αγώνες, παρότι ήταν σε κώμα.

Στις 18 Νοεμβρίου λοιπόν ο πιτσιρικάς άνοιξε τα μάτια του, αμέσως μόλις άκουσε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε σκοράρει και έπειτα από ένα μήνα κατάφερε να επιστρέψει στο σπίτι του. Σύμφωνα με την εφημερίδα Fakt, μόλις το έμαθε ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, κάλεσε τον πιτσιρικά και τους γονείς του στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της Ρεάλ με την Ντόρτμουντ για το Champions League.

Μάλιστα, ο Ρονάλντο κάλυψε όλα τα έξοδα, μερίμνησε ώστε οι νέοι φίλοι του να έχουν υποδοχή VIP και μετά από τον αγώνα γνώρισε τον Νταβίντ που δεν μπορούσε να πιστέψει την τύχη του.

ΠΗΓΗ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com