ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΒΡΕΦΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

xa-4_0Σοκ και ανατριχίλα προκαλούν τα φωτογραφικά ντοκουμέντα που ανασύρθηκαν από τους υπολογιστές των χρυσαυγιτών και δείχνουν παιδιά ακόμη και βρέφη να φορούν μπλούζες του νεοναζιστικού κόμματος με μηνύματα μίσους.

Στις εν λόγω φωτογραφίες που δημοσιεύει η εφημερίδα Εθνος, παιδιά και βρέφη ποζάρουν φορώντας μπλούζες της ΧΑ ή στολές παραλλαγή,ς σαν αυτές ακριβώς που φορούσαν τα μέλη της νεοναζιστικής οργάνωσης στα τάγματα εφόδου, ενώ δεν λείπουν και αυτά που φορούν μπλούζες με απειλητικά και ρατσιστικά μηνύματα.

xa-1_0Χαρακτηριστικότερα παραδείγματα αυτά με τη φωτογραφία ενός 10χρονου που στέκεται προσοχή κρατώντας τη σημαία της Χρυσής Αυγής, ενώ φορά μια μπλούζα που γράφει «Πας μη Έλλην βάρβαρος» και ενός άλλου  ανήλικου που επιδεικνύει με υπερηφάνεια την μπλούζα του που γράφει: «Είμαι Ελληνάκι, το νου σας λαμόγια». Πιο σοκαριστική όμως είναι η εικόνα ενός βρέφους που φοράει ένα κορμάκι με τα διακριτικά της Χρυσής Αυγής.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα  Εθνος έφηβοι μαθητές Λυκείου παρακολουθούσαν σεμινάρια κατήχησης  σε αίθουσες τοπικών οργανώσεων της Χρυσής Αυγής, ενώ σε μια φωτογραφία διακρίνονται παιδιά έως και 12 ετών να παίρνουν μαθήματα χρυσαυγίτικης ιστορίας στα κατηχητικά των πυρήνων και μάλιστα παρουσία των γονιών τους οι οποίοι στέκονται στο πίσω μέρος της αίθουσας. Η εφημερίδα σημείωνει ότι πρόκειται  για ανήλικα παιδιά που εξαναγκάζονται να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις της οργάνωσης, κρατώντας συχνά λάβαρα και ντυμένα όπως οι ενήλικες.

Νέες απειλές

Εν τω μεταξύ ακάθεκτος ο πυρηνάρχης της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα  και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Περικλής Μουλιανάκης, ξεπέρασε κάθε όριο μιλώντας στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στο δημαρχείο του Περάματος την Παρασκευή, αφού απείλησε ανοιχτά τα μέλη του ΠΑΜ ότι θα τους «τελειώσει».«Αυτοί οι λακέδες του ΠΑΜΕ θα εξαφανιστούν, θα τους τελειώσουμε», είπε.

Αμετανόητος ο Κασιδιάρης

Από την πλευρά του, ο Ηλίας Κασιδιάρης συνέχισε τις προκλήσεις μιλώντας στο Δημαρχείο Περάματος που πραγματοποιήθηκε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση τη Ελληνικής Αυγής για την Αττική. «Θα καταθέσω νόμιμο αποδεικτικό υλικό που αποδεικνύει ότι η κλίκα Σαμαρά αποτελεί εγκληματική οργάνωση, όπου μαζί με τους επίορκους υπουργούς του Δένδια και Αθανασίου και με εκτελεστικό όργανο την εισαγγελέα Γκουτζαμάνη και με κάποιους επίορκους δικαστικούς κυριολεκτικά ασέλγησαν στο σώμα της ελληνικής δικαιοσύνης» ανέφερε χαρακτηριστικά ο  βουλευτής της ΧΑ.

iefimerida.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ