ΜΠΑΖΑΡ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΔΕΣΠΟΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

αδεσπΤο Φιλοζωικό Σωματείο “Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας” διοργανώνει Παζάρι Μεταχειρισμένων Ειδών στο καφέ “RetRock”, Δευκαλίωνος 9Α, στη Λάρισα από τις 11 το πρωί ως τις 8.30 το βράδυ, το τριήμερο 11-12-13/04.
Στο Παζάρι θα βρείτε λαμπάδες, κοσμήματα, διακοσμητικά αντικείμενα, βιβλία, DVD και πολλά άλλα για να κάνετε δώρο στον εαυτό σας ή στους δικούς σας ανθρώπους.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι η συγκέντρωση χρημάτων για τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων του νομού Λάρισας.

Ελάτε να μας γνωρίσετε από κοντά, να ενημερωθείτε για τις δράσεις μας και-γιατί όχι- να συμμετάσχετε κι εσείς με τον τρόπο σας!

Μάλιστα, σε μια προσπάθεια διεύρυνσης των πρακτικών μοιράσματος & αλληλεγγύης, δέχονται οποιοδήποτε αντικείμενο μπορεί κανείς να προσφέρει για να ενισχύσει το σκοπό του.

“Φέρνουμε οτιδήποτε, αρκεί να είναι σε καλή κατάσταση: ρούχα (πλυμένα & σιδερωμένα), παπούτσια, βιβλία, παιχνίδια, cd, διακοσμητικά κλπ.. Κάτι που δεν μας είναι χρήσιμο πλέον, μπορεί να είναι χρήσιμο σε κάποιον/α άλλον/η, επεκτείνοντας έτσι τον κύκλο ζωής του.

Η συλλογή των αντικειμένων θα γίνεται επί τόπου, καθ’ όλη τη διάρκεια του παζαριού. Αν δεν μπορείτε εκείνες τις ώρες, στείλτε μας ένα μήνυμα στο adespotoiethelontes@gmail.com   για να φροντίσουμε να τα παραλάβουμε από εσάς με άλλο τρόπο”, αναφέρουν οι διοργανωτές του μπαζάρ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ