ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΙΛΕΛΕΡ

dia_biou (Αντιγραφή)Στην έναρξη των πρώτων μαθημάτων του Τμήματος Υπολογιστών του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης, σε Νίκαια και Πλατύκαμπο, βρέθηκε ο δήμαρχος Κιλελέρ. Ο κ. Ρίζος Κομήτσας συνομίλησε με τους πολίτες οι οποίοι συμμετέχουν στα μαθήματα δωρεάν εκπαίδευσης ενηλίκων, που εντάσσονται στο πρόγραμμα του Κέντρου Δια βίου Μάθησης του Δήμου Κιλελέρ.

«Η ίδρυση και λειτουργία του ΚΔΒΜ στον Δήμο μας είναι κάτι για το οποίο όλοι χαιρόμαστε και καμαρώνουμε» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος εκφράζοντας την ευαρέσκειά του για το μεγάλο ενδιαφέρον των δημοτών.

«Μας γεμίζει ικανοποίηση η συμμετοχή του κόσμου στα διάφορα Τμήματα του ΚΔΒΜ και το γεγονός ότι έρχονται άνθρωποι όλων των ηλικιών να επιμορφωθούν σε θεματικά αντικείμενα, τα οποία θα τους βοηθήσουν να αναπτύξουν νέες δεξιότητες και να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους. Μέσα από την ανάπτυξη πολλών εκπαιδευτικών ενοτήτων, εξασφαλίζουμε τη δωρεάν και ουσιαστική επιμόρφωση σε δεκάδες πολίτες του Δήμου μας. Η λειτουργία του ΚΔΒΜ εντάσσεται στο πλαίσιο της αξιοποίησης από τον Δήμο Κιλελέρ όλων των ευκαιριών, που δίνονται μέσω εθνικών και ευρωπαϊκών προγραμμάτων, προς όφελος των τοπικών κοινωνιών και των δημοτών μας » κατέληξε ο κ. Κομήτσας.

Η υπεύθυνη του ΚΔΒΜ Δήμου Κιλελέρ, κ. Αθανασία Ρουπακιά, ευχαρίστησε το δήμαρχο για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφερε η δημοτική αρχή στα πρώτα βήματα του Κέντρου, βοήθεια χωρίς την οποία θα ήταν αδύνατο οι πολίτες του Δήμου Κιλελέρ να απολαύσουν τα οφέλη, που προσφέρει η συνεχιζόμενη κατάρτιση και εκπαίδευση.

Τα αντικείμενα των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που υποστηρίζονται από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων -Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης – Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης- είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντα, αφού οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν κάποια ξένη γλώσσα, να εξοικειωθούν με την πληροφορική και τις νέες τεχνολογίες, να γνωρίσουν σημαντικά στοιχεία για την οικονομία και την αγορά, το περιβάλλον, τον πολιτισμό και την τέχνη αποκτώντας εφόδια, χρήσιμα και χρηστικά στην καθημερινότητά τους.

Για πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Κ.Δ.Β.Μ. Δήμου Κιλελέρ (Λόρδου Βύρωνος και Μιαούλη, Νίκαια – Παλαιό Δημαρχείο, καθημερινά 12:00 έως 15:00, καθώς και στο τηλέφωνο 2410-921214 ή στο email: kdvmkileler@gmail.com.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ