ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΥΡΙΟ Ο ΑΛ.ΤΣΙΠΡΑΣ

Θα μιλήσει στις 8 μ.μ. στην κεντρική Πλατεία

OLYMPUS DIGITAL CAMERA«Οι εκλογές  είναι πολιτικές και σύνθημα  του ΣΥΡΙΖΑ είναι  ανατροπή στην  Ελλάδα και  αλλαγή στην Ευρώπη». Αυτά τονίστηκαν στη σημερινή συνέντευξη τύπου, που δόθηκε με αφορμή την αυριανή  ομιλία του προέδρου του κόμματος Αλέξη  Τσίπρα στη Λάρισα, στο πλαίσιο της περιοδείας του ενόψει εκλογών.

Μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ ο  βουλευτής Λάρισας κ.Δημ.Γελαλής τόνισε ότι πρέπει να δοθεί ένα τέλος στις πολιτικές λιτότητας  και στη συρρίκνωση της δημοκρατίας.Είναι τεράστια η έκθεση της κυβέρνησης και της πολιτικής της  το θέμα Μπαλτάκου, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ  η αύξηση των ποσοστών του, κάτι που όπως τόνισαν τα στελέχη του κόμματος  θα δώσει μια καλύτερη προοπτική στον τόπο και τον ελληνικό λαό.

Ο  Αλέξης  Τσίπρας, ως επικεφαλής του κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς , συνεχίζει της επισκέψεις του σε όλη την Ευρώπη με άξονα την οικονομική κρίση ενώ  το αυριανό του πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσκεψη  στην Καρδίτσα και άφιξη στη  Λάρισα το απόγευμα, όπου και θα επιδιωχθεί συνάντηση με τους διαθέσιμους και απολυμένους εκπ/κούς.

Η ομιλία Τσίπρα  θα πραγματοποιηθεί στις 8μμ. , στην κεντρική πλατεία Λάρισας.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ