ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ; ΣΠΑΝΙΟ «ΦΕΓΓΑΡΙ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ» ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

εκλειψηΑυτή την εβδομάδα, 14 με 15 Απριλίου, θα έχουμε την αρχή ενός κοσμικού φαινομένου που μερικοί Χριστιανοί έχουν συνδέσει με το τέλος του κόσμου. Η πρώτη από τις τέσσερις διαδοχικές ολικές εκλείψεις της σελήνης, «Τετράδα», θα εμφανιστεί στον ουρανό…

Η «Tετράδα» αποτελεί τον προάγγελο “εξαιρετικά σημαντικών γεγονότων», λένε οι ειδικοί.

Οι άλλες τρεις εκλείψεις της «Tετράδας» θα γίνουν τον Οκτώβριο, τον Απρίλιο του 2015 και τον Σεπτέμβριο του 2015.

“Η NASA επιβεβαίωσε ότι η Τετράδα έχει συμβεί μόλις τρεις φορές σε περισσότερα από 500 χρόνια – και ότι πρόκειται να συμβεί τώρα.”

Σε κάθε μία από αυτές τις περιπτώσεις είχε συμβεί ένα σημαντικό γεγονός που είχε σχέση με τους Εβραίους…

Στην πρώτη τετράδα, το 1493, έγινε η  εκδίωξη των Εβραίων από την καθολική Ισπανική Ιερά Εξέταση, ενώ στη δεύτερη, το 1949, δημιουργήθηκε το κράτος του Ισραήλ. Ο αραβο-ισραηλινός πόλεμος των 6 ημερών σηματοδότησε την τρίτη τετράδα, το 1967.

Το πρώτο από τα τέσσερα συνεχόμενα «φεγγάρια του αίματος» ή ¨ματωμένα φεγγάρια” όπως αποκαλούνται, ακολουθούμενο από έξι πλήρη φεγγάρια θα κάνει την εμφάνισή του στον ουρανό αυτή την εβδομάδα, και θα κορυφωθεί στις 28 Σεπτεμβρίου του επόμενου έτους.

Εκπρόσωπος της NASA, δήλωσε: «Αυτή είναι η πρώτη έκλειψη του έτους και είναι σε καλή θέση για τους παρατηρητές σε όλο το δυτικό ημισφαίριο. Είναι το πρώτο από τις τέσσερις συνεχόμενες ολικές εκλείψεις της σελήνης το 2014 και 2015 – μια σειρά γνωστή ως Τετράδα».

Σύμφωνα με τη Βίβλο, η Τετράδα θα μπορούσε να σηματοδοτήσει ακόμη και  το δεύτερο ερχομό του Ιησού Χριστού…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ