Η ΛΙΤΣΑ ΚΩΦΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΛΑΡΙΣΑ – ΝΕΑ ΑΡΧΗ»

ΚΩΦΟΥ (Αντιγραφή)Στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Λάρισα – Νέα Αρχή» στο πλευρό της Ρένας Καραλαριώτου εντάσσεται η Προϊσταμένη της Κτηματικής Υπηρεσίας Λάρισας, κ. Λίτσα Κωφού, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος.

Η κ. Κωφού γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα. Σπούδασε Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός και προσφέρει αδιάκοπα τις υπηρεσίες της στους πολίτες της Λάρισας και του νομού, ιδιαίτερα από τη θέση της Προϊσταμένης της Κτηματικής Υπηρεσίας ν. Λάρισας που κατέχει έως σήμερα.

Η κ. Κωφού εργάστηκε ως επιβλέπων Μηχανικός στη 2η Μ.Ο.Μ.Α. (Μεικτές Μονάδες Μηχανικού και Ανασυγκρότησης) Λάρισας μέχρι το 1990. Από το 1991 εργάζεται στην Κτηματική Υπηρεσία του νομού Λάρισας, όπου και εκτελεί χρέη προϊσταμένης από το 2005 έως και σήμερα. Επιπλέον, διετέλεσε αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας. Είναι πρόεδρος σε αρκετές επιτροπές που σχετίζονται με τη Δημόσια Περιουσία, όπως στην Επιτροπή Αξίας απαλλοτριωμένων ακινήτων ν. Λάρισας και στην Επιτροπή καθορισμού ορίων Αιγιαλού – Παραλίας – Παλαιού Αιγιαλού.

Είναι επίσης εισηγήτρια σε  επιτροπές, όπως στην Επιτροπή Δημοσίων Κτημάτων, μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου Εθνικών Κληροδοτημάτων, μέλος του Δ.Σ. του Νομαρχιακού Λιμενικού Ταμείου Λάρισας κ.α.

Αναφορικά με την υποψηφιότητά της η κ. Κωφού δήλωσε τα εξής:

«Με την κ. Καραλαριώτου είχαμε από τη θέση της ως Αντιπεριφερειάρχη Λάρισας, τα τελευταία χρόνια μία άψογη συνεργασία, μέσα από την οποία διέκρινα την οξυδέρκεια, την ακεραιότητα και τη διάθεσή της για ουσιαστική προσφορά στον τόπο. Με την υποψηφιότητά μου θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση του Συνδυασμού «Λάρισα – Νέα Αρχή», με την ελπίδα ο συνδυασμός μας να προσφέρει το κίνητρο στους Λαρισαίους δημότες να κάνουμε όλοι μαζί μια νέα αρχή για την πόλη μας. Από τη θέση που κατέχω έως και σήμερα, προσπαθώ με τη δράση μου και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου, με γνώμονα την αρχή της χρηστής διοίκησης, να βρίσκομαι πάντα κοντά στο πλευρό των δημοτών της Λάρισας αλλά και των πολιτών του νομού γενικότερα. Με εφαλτήριο τις γνώσεις και την εμπειρία που διαθέτω σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη διαχείριση της δημόσιας περιουσίας, θεωρώ ότι μπορώ να συμβάλλω σε μία Νέα Αρχή για την πόλη μας.»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ