Η ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. ΕΞΑΓΟΡΑZΕΙ ΤΑ Σ/Μ ΛΑΡΙΣΑ

σμλαρΣε πλήρη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ που είχε κάνει πριν από λίγο καιρό (19 Μαρτίου) το paidis.com σχετικά με την πώληση των Σ/Μ Λάρισα, προχώρησε σήμερα η ίδια η αγοράστρια εταιρεία Μαρινόπουλος Α.Ε. ανακοινώνοντας και επίσημα την πρόθεση εξαγοράς της αλυσίδας.

Οπως αναφέρει οι δύο εταιρείες έχουν προχωρήσει στην υπογραφή προσυμφώνου και η αγοραπωλησία αναμένεται να ολοκληρωθεί κατόπιν της απαιτούμενης έγκρισης από την Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Μετά το πέρας της σχετικής διαδικασίας, η Μαρινόπουλος θα αυξήσει κατά 42 τα σημεία πώλησης, φτάνοντας στα 918. Η παρουσία του δικτύου θα διευρυνθεί κυρίως στο νομό Λάρισας όπου η Σ/Μ Λάρισα λειτουργεί 41 καταστήματα, ενώ αποκτά ένα ακόμη στο νομό Πιερίας. Ο συνολικός χώρος πώλησης των 42 επιπλέον καταστημάτων που εντάσσονται στο δίκτυο της Μαρινόπουλος ΑΕ ανέρχεται σε 26.328 τ.μ., ενώ  οι πωλήσεις τους το 2012, υπό την προηγούμενη ιδιοκτησίας τους ανήλθε σε 60 εκ. ευρώ.

Μετά και από αυτή την ανακοίνωση δεν μένει παρά να δούμε ποια θα είναι η στάση της νέας εταιρείας απέναντι στους εκατοντάδες εργαζόμενους των Σ/Μ Λάρισα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ