ΟΜΑΔΑ 15 ΑΤΟΜΩΝ ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

peripolikoΔεκαπέντε άτομα, ηλικίας από 17 έως 32 ετών, συνελήφθησαν για παράβαση του νόμου περί όπλων. Επτά από τους συλληφθέντες είχαν εισέλθει σε κατάστημα «internet cafe» στον Αμπελώνα,…

αναζητώντας άτομο στο πλαίσιο προσωπικών διαφορών. Μάλιστα, όταν δεν το εντόπισαν αποχώρησαν επιβιβαζόμενοι σε τρία Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα στα οποία τους ανέμεναν οι συνεργοί τους. Νωρίτερα τα ίδια άτομα είχαν περάσει και από άλλα καταστήματα του Αμπελώνα, ψάχνοντας να εντοπίσουν το άτομο που αναζητούσαν. Η εμφάνιση των συγκεκριμένων ατόμων καθώς επίσης και το γεγονός ότι κινούνταν ως ομάδα προκάλεσαν το φόβο στους κατοίκους του Αμπελώνα που κάλεσαν την αστυνομία να επέμβει.

Φτάνοντας στον Αμπελώνα το περιπολικό της αστυνομίας η ομάδα των νεαρών είχε φύγει ενώ μετά από σήμα που δόθηκε τα οχήματα στα οποία επέβαιναν ακινητοποιήθηκαν στη Γιάννουλη.

Στα τρία αυτοκίνητα στα οποία ήταν επιβιβαζόμενοι οι συλληφθέντες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

o    δύο ράβδοι, μία σιδερένια μήκους πενήντα οκτώ (58) εκατοστών και μία ξύλινη, μήκους (1,1) μέτρου αντίστοιχα,

o    ένα μεταλλικό πτυσσόμενο γκλοπ, μήκους πενήντα τριών (53) εκατοστών,

o    ένα μαχαίρι, συνολικού μήκους δεκαέξι (16) εκατοστών και μήκους λεπίδας επτά (7) εκατοστών,

o ένα τμήμα αλυσίδας ποδηλάτου, μήκους εξήντα έξι (66) εκατοστών και

o τρεις (3) ολοπρόσωπες κουκούλες, τύπου «full face».

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας και ζήτησαν και πήραν προθεσμία να απολογηθούν μέχρι την παρασκευή οπότε και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ