ΠΙΡΑΝΧΑΣ ΞΕΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΣΠΙΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!

hΤρόμο και πανικό σπέρνουν στους κατοίκους του Telford, της Βρετανίας, αιμοβόρα πιράνχας που σύμφωνα με τις Αρχές, σουλατσάρουν ανενόχλητα στους υπονόμους. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ένα από αυτά έκανε την εμφάνισή του σε τουαλέτα σπιτιού αφήνοντας άφωνους τους ενοίκους…

Ευτυχώς, δεν σημειώθηκε κάποιο ατύχημα αφού το συγκεκριμένο είδος ψαριών έχει ιδιαίτερα αιχμηρά δόντια και πανίσχυρα σαγόνια. Όπως είναι φυσικό, θα έβλεπε σαν… εκλεκτό μεζέ την εκτεθειμένη ανθρώπινη σάρκα κάποιου που κάνει τη φυσική του ανάγκη.

Σημειώνεται πως οι κάτοικοι της περιοχής είχαν διαμαρτυρηθεί εδώ και μέρες πως αναδύεται από τον υπόνομο μυρωδιά ψαριού στις τουαλέτες τους. Ωστόσο, κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη.

Χαρακτηριστικά, ο 56χρονος Jim Hoult τόνισε με νόημα στην Mail: «Από εδώ και πέρα θα πρέπει να τσεκάρουμε κάτω από το καπάκι της τουαλέτας πριν καθίσουμε…»

Οι αξιωματούχοι υποστηρίζουν πως το πρόβλημα ξεκίνησε όταν κάποιος, ο οποίος διατηρούσε πιράνχας ως κατοικίδια σε ενυδρείο, τα έριξε μέσα στην τουαλέτα επειδή τα βαρέθηκε.

kontranews.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ