ΣΕΪΧΗΣ ΤΟΥ ΝΤΟΥΜΠΑΪ ΨΑΧΝΕΙ 60 ΚΟΠΕΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΨΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΕΙΧΗΣΑν ξέρετε από shopping, έχετε στυλ, είστε εμφανίσιμες και μεταξύ 18 – 28 ετών, τότε έχετε πιθανότητα να είστε μία από τις 60 που θα συνοδέψουν στην περιοδεία του στην Ευρώπη τον σεΐχη τουΝτουμπάι για να βοηθήσουν τις δεκάδες συζύγους τους να ψωνίσουν ότι πιο ακριβό υπάρχει!

Πρόκειται για τον σεΐχη του Ντουμπάι Μοχάμεντ Μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ ο οποίος έχει αμέτρητα χρήματα  για ξόδεμα και ψάχνει για συνοδούς. Όχι για τον ίδιο αλλά για περιοδεία που θα κάνει με τις γυναίκες του στην Ευρώπη, με σκοπό τα ψώνια.

Μάλιστα σύμφωνα με τον guardian έχει αναθέσει σε ένα πρακτορείο μοντέλων της Ιταλίας να βρει τις 60 τυχέρες που θα βοηθήσουν τις δεκάδες γυναίκες του να “σηκώσουν” τα μαγαζιά!

Η σχετική αγγελία δημοσιεύτηκε την Πρωταπριλιά και πολλοί θεώρησαν πως πρόκειται για αστείο… Ωστόσο είναι πέρα για πέρα αλήθεια!

Δίνεται αμοιβή 100 ευρώ τη μέρα, θα μείνουν σε χλιδάτα ξενοδοχεία, θα είναι μαζί του στα δείπνα και θα πετούν με ιδιωτικό τζετ μεταξύ Μαδρίτης, Παρισιού, Λονδίνου, Μιλάνου και Βενετίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ