ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΜΙΛΗΣΕ Η ΗΡΩ ΔΙΩΤΗ

Drom (Αντιγραφή)Σε συγκέντρωση στην πλατεία λαού στα Φάρσαλα μίλησε σήμερα το πρωί 8/04 η Ηρώ Διώτη, υποψήφια Περιφερειάρχης με τον «Δρόμο Ανατροπής για τη Θεσσαλία της Ευημερίας, της Αλληλεγγύης, της Οικολογίας».

Στην ομιλία της αναφέρθηκε στις γενικές πολιτικές εξελίξεις και στην επιτακτική ανάγκη να αλλάξουμε πορεία. Όπως χαρακτηριστικά είπε, «το πρώτο μας βήμα νίκης θέλουμε να είναι οι τριπλές εκλογές του Μάη. Δήμοι, Περιφέρειες, Ευρωβουλή».

Αναφέρθηκε στο συνδυασμό «Δρόμος Ανατροπής για τη Θεσσαλία» και είπε πως «είμαστε αυτοί και αυτές που έχουμε πίσω μας μια ιστορία ανθρώπων που αγωνίστηκαν πολύ γι’ αυτόν τον τόπο, που συμμετείχαν στους λαϊκούς αγώνες με κατάθεση ψυχής, που δεν τους χαρακτήρισε η ιδιοτέλεια και η δίψα για εξουσία και που με αυτά μεγάλωσαν και τις επόμενες γενιές όπως την δική μου. Μέσα σε πνεύμα συλλογικότητας. Αγωνιστές και αγωνίστριες, καθημερινοί άνθρωποι μέσα από τα σπλάχνα της κοινωνίας, αξιοπρεπείς και έντιμοι».

Μιλώντας για τη Θεσσαλία σε σημεία της παρέμβασής της σημείωσε: «Η Θεσσαλία χτυπήθηκε και από τις κυβερνητικές πολιτικές και από τον Καλλικράτη. Είχε την ατυχία να έχει μια διοίκηση που δεν είχε σχέδιο. Και έγινε μία από τις πιο φτωχές Περιφέρειες. Έχει από τα μεγαλύτερα ποσοστά ανεργίας… η παραγωγή συρρικνώθηκε, παραγωγικές μονάδες και επιχειρήσεις έκλεισαν, δημόσιες υπηρεσίες κοινής ωφέλειας εγκαταλείφθηκαν. Οι μισθωτοί, οι μικρομεσαίοι, οι αγρότες, οι κτηνοτρόφοι, οι γυναίκες, η νεολαία, όλοι και όλες είναι στο στόχαστρο».

Στη συνέχεια ανέπτυξε τα βασικά σημεία της πρότασης του συνδυασμού για τη Θεσσαλία και συγκεκριμένα για τα Φάρσαλα, υπογραμμίζοντας ότι «εμείς θα βάλουμε προτεραιότητες τις μεγάλες ανάγκες πρώτα. Δηλαδή τα καθημερινά προβλήματα» και αναφέρθηκε σε προτάσεις που αφορούν την ανθρωπιστική κρίση, τα νερά, την παραγωγική ανασυγκρότηση το οδικό δίκτυο και την οδική ασφάλεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ