ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣε μια μεγάλη σε όγκο και ενθουσιώδη συγκέντρωση μίλησε το βράδυ της Τρίτης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας υποστηρίζοντας ότι οι εκλογές του Μαϊου θα είναι η αρχή του τέλους της συγκυβέρνησης των μνημονίων και των σκληρών αντιλαϊκών πολιτικών που υλοποιεί κατ’ εντολή της τρόικας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA«Το βράδυ της Κυριακής των εκλογών να είναι το τέλος της κυβέρνησης των μνημονίων. Και η αρχή μιας Ελλάδας που θα αντικρίζει με αισιοδοξία το αύριο», επεσήμανε ο κ. Τσίπρας, υποστηρίζοντας ότι το κόμμα του θα δώσει τη μάχη για τη δημοκρατία, την εθνική κυριαρχία, την κοινωνική δικαιοσύνη, την ανατροπή των μνημονίων».

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣτην ομιλία του αναφέρθηκε και στο σκάνδαλο Μπαλτάκου κάνοντας λόγο για πρωτοφανή θεσμική, πολιτική, και ηθική κατάπτωση που ξεκινά από το μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα αποδείχθηκε περίτρανα ότι ο πλέον στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού συνομιλεί και συνεργάζεται με την εγκληματική οργάνωση της Χ.Α., αποδεικνύοντας ότι το σκάνδαλο δεν είναι απλά σκάνδαλο Μπαλτάκου, αλλά σκάνδαλο Σαμαρά, ο οποίος έχει μετατρέψει τη ΝΔ σε ένα ιδιόμορφο κράμα Πολιτικής Άνοιξης και Δικτύου 21, με φασίζουσες επιρροές και συμπάθειες.

TSIPRAS STIN LARISSA 2014-04-08Με αφορμή την έξοδο της χώρας στις αγορές ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για σκηνοθετημένη, στημένη, παράσταση με σπόνσορες την τρόικα και την ευρωπαϊκή συμμαχία των μνημονίων, υπό την  υψηλή εποπτεία της Γερμανίας.

Τέλος αναφερόμενος στην επικείμενη επίσκεψη Μέρκελ στην Αθήνα, τη χαρακτήρισε αντιδεοντολογική και ζήτησε να αναλογιστεί το ακροατήριο τι θα γινόταν σε περίπτωση που κάποιος ισχυρός πολιτικός όπως ο Ομπάμα ή ο Πούτιν επισκεπτόταν προεκλογικά τη Γερμανία για να στηρίξει τον αντίπαλο της κ. Μέρκελ.

Πάντως κάλεσε τον πρωθυπουργό να μιμηθεί τη στάση των κ.κ. Παπούλια και Γλέζου και να θέσει στη Γερμανίδα καγκελάριο το θέμα των πολεμικών αποζημιώσεων.

Με εκπαιδευτικούς – σχολικούς φύλακες

TSIPRAS STIN LARISSA 2014-04-08Πριν την ομιλία του ο κ. Τσίπρας είχε συνάντηση με την επιτροπή αγώνα των εκπαιδευτικών στον αγώνα των οποίων παρείχε πλήρη στήριξη. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν και οι εκπρόσωποι των σχολικών φυλάκων του νομού, που ενημέρωσαν τον κ. Τσίπρα για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται σήμερα.

TSIPRAS STIN LARISSA 2014-04-08

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ