ΕΚ. ΝΑΣΙΩΚΑΣ: ΘΑ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΤΕΙ

NASIO«Ως κίνηση «Λάρισα – Ανθρώπινη Πόλη», εφ’ όσον μας εμπιστευτούν οι πολίτες ως νέα δημοτική αρχή, δεσμευόμαστε όχι απλά να εντείνουμε και να συστηματικοποιήσουμε τη συνεργασία του Δήμου Λαρισαίων με το Πανεπιστήμιο και το ΤΕΙ Θεσσαλίας αλλά να την θεσμοθετήσουμε προς όφελος της τοπικής κοινωνίας».

Αυτό τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων κ. Έκτορας Νασιώκας, ο οποίος επισκέφτηκε διαδοχικά το Πανεπιστήμιο και το ΤΕΙ και είχε συνεργασία με τον πρύτανη κ. Γιάννη Μεσσήνη και τον πρόεδρο κ. Παναγιώτη Γούλα αντίστοιχα.

«Η ανάπτυξη είναι υπόθεση όλων κι όχι μόνο του Δήμου Λαρισαίων. Το Πανεπιστήμιο και το ΤΕΙ Θεσσαλίας μπορούν και πρέπει να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο σχεδιασμό και την υλοποίηση αναπτυξιακών πρωτοβουλιών», επισήμανε ο κ. Νασιώκας, τον οποίο συνόδευαν οι υποψήφιοι του συνδυασμού κα Γόνη Γανοχωρίτου – Σακοράφα και κ.κ. Κώστας Χριστοδουλούλης, Νίκος Μπλάνας, Συμεών Λιθόπουλος και Αλκιβιάδης Κουγιώνης.

Στη συνάντηση στο ΤΕΙ ήταν παρόντες εκτός του κ. Π. Γούλα και οι κ.κ. Στάθης Βελλησαρίου, αν. πρόεδρος Τεχνικών Υπηρεσιών, Χρυσάφης Χαρτώνας, αν. πρόεδρος Ακαδημαϊκών Υποθέσεων, Μιχάλης Βλαχογιάννης, αν. πρόεδρος Έρευνας και Τεχνολογίας, Παναγιώτης Δικτόπουλος, καθηγητής Τουριστικών Επιχειρήσεων, Βασίλης Χουχουρέλος, διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών, Αχιλλέας Καραγιάννης, διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών, Έφη Νασιούλα, διευθύντρια Διοικητικών Υπηρεσιών, Στέφανος Ζαούτσος, διευθυντής Τεχνολογικών Εφαρμογών, Φώτης Καραγώγος, προϊστάμενος Οικονομικών Υπηρεσιών, Παναγιώτης Φιτσιλής, διευθυντής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας, Δημήτρης Πατέρας, διευθυντής Γεωπονικού-Τεχνολογίας Τροφίμων και Διαιτολογίας, Έφη Χατζοπούλου, γραμματέας ΤΕΙ Θεσσαλίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ