ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΤΙΜΠΕΪΤ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΝΤ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΣ

diama (Αντιγραφή)Πρόσκληση σε όλους τους υποψηφίους δημάρχους του δήμου Λαρισαίων για την πραγματοποίηση 4 θεματικών διαλογικών συζητήσεων και μία ακόμη εφ’ όλης της ύλης κατέθεσε σήμερα ο επίσης υποψήφιος δήμαρχος Ντ. Διαμάντος. Στην πρότασή του ο κ. Διαμάντος αναφέρει:

“Στο πλαίσιο της προεκλογικής διαδικασίας των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου, η Νέα Λάρισα θεωρεί ότι, είναι απόλυτα απαραίτητο για την σωστή και συγκριτική ενημέρωση των πολιτών αλλά, αποτελεί και πολιτική πράξη σεβασμού  προς τους δημότες, να υπάρξει ένας δημόσιος διάλογος μεταξύ των υποψηφίων Δημάρχων.

Η πρόταση που καταθέτουμε δημόσια και απευθύνουμε προς τους υποψηφίους Δημάρχους είναι η πραγματοποίηση τεσσάρων (4) διαλογικών θεματικών συζητήσεων μεταξύ όλων των υποψηφίων με βάση τους 4 παρακάτω τομείς:

  1. 1.     ΤΟΜΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ
  2. 2.     ΤΟΜΕΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
  3. ΤΟΜΕΑΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ (νέα γενιά-Παιδεία- Αθλητισμός- Τουρισμός)
  4. 4.     ΤΟΜΕΑΣ ΑΞΙΟΒΙΩΤΗΣ ΠΟΛΗΣ (Περιβάλλον-Υποδομές)

Και στο τέλος, να υπάρχει μία ακόμη «εφ’ όλης της ύλης» συζήτηση μεταξύ όλων των υποψηφίων.

Έτσι μπορεί ο δημότης να ενημερωθεί, να διακρίνει και να ξεχωρίσει, να έχει στα κριτήρια του τα διαπιστευτήρια του Δημάρχου που θέλει να στηρίξει και της δημοτικής κίνησης και της φιλοσοφίας που αυτή υπηρετεί και θα κρίνει τη ζωή και το μέλλον του στην πόλη που ζούμε.

Σε 38 μέρες κρίνεται το μέλλον της Λάρισας, της νέας γενιάς, όλων μας.

Σε 38 μέρες, για μία στιγμή ο πολίτης έχει τη μοναδική δυνατότητα να καθορίσει με τη στάση του την ίδια του τη ζωή.

Δεν δικαιούμαστε εμείς, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι να αρκεστούμε σε μονολόγους.

Δεν δικαιούται κανένας να υπεκφύγει και να κρυφτεί.

Οφείλουμε να βγούμε στο προσκήνιο και να συνομιλήσουμε, αναδεικνύοντας τον πολιτικό διάλογο και τη Δημοκρατία ως στάση ζωής”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ