ΑΛ. ΑΛΑΒΑΝΟΣ: ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΤις θέσεις του σχεδίου Β’ για μια άλλη οικονομία μακριά από μνημόνια, εξαρτήσεις και εξευτελισμούς παρουσίασαν σήμερα κατά τη διάρκεια εκδήλωσης σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λάρισας ο επικεφαλής του σχήματος Αλέκος Αλαβάνος και ο Λαρισαίος γιατρός και υποψήφιος ευρωβουλευτής Λάμπρος Καραγεώργος, OLYMPUS DIGITAL CAMERAζητώντας από τους πολίτες να βάλουν με την ψήφο τους στις ευρωεκλογές ένα τέλος στην πολιτική εξαθλίωσης που επιβάλουν κυβέρνηση και τρόικα.

Εν τω μεταξύ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου τόνισε ότι την επιστροφή στο εθνικό νόμισμα, την παύση πληρωμών και την έξοδο της Ελλάδας από την Ε.Ε. άμεση παύση πληρωμών, θεωρεί το Σχέδιο Β’ ως τις μοναδικές αξιόπιστες προτάσεις για να ξεφύγει η Ελλάδα από το τέλμα και να βρεθεί μετά από έναν σκληρό και δύσκολο δρόμο, σε τροχιά ευημερίας για το λαό.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΜε έντονη καυστική διάθεση ο κ. Αλαβάνος σχολίασε την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές, λέγοντας ότι καλύτερα είναι να βγει στην αγορά ο κόσμος παρά η χώρα στις αγορές. Πάντως αφού επεσήμανε ότι η Ελλάδα με τη σημερινή έξοδο στις αγορές εξακολουθεί να δανείζεται πανάκριβα επιτόκιο περίπου 5%, από τη στιγμή που η Ιρλανδία και η Πορτογαλία δανείστηκαν με 2,75 και 1,75 % αντίστοιχα.

Ο κ. Αλαβάνος αφού άσκησε κριτική και στον ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για στάση που μπερδεύει το λαό σε πολλά σημαντικά θέματα, δεν άφησε ασχολίαστη την παρουσία στην πολιτική σκηνή της χώρας του Σταύρου Θεοδωράκη λέγοντας ότι το Ποτάμι είναι μια κίνηση χωρίς σχέδιο και πρόγραμμα που προσπαθούν να μας το επιβάλουν οι καναλάρχες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ