ΚΑΠΟΙΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΟΥΝ

ΓΡΑΦΕΙ Ο Γιάννης Παιδής

μαθητΕίπαμε ότι είναι προεκλογική περίοδος και μεταξύ των υποψηφίων υπάρχει η αγωνία του σταυρού αλλά αυτή η αγωνία σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί τις ενέργειες κάποιων που δεν διστάζουν στο βωμό της ψήφου να χρησιμοποιήσουν ακόμη και μικρά παιδιά ως ντεκόρ στην προεκλογική τους καμπάνια.

Θλιβερό παράδειγμα η επίσκεψη 3 υποψηφίων εκ των οποίων ο ένας είναι και εκπαιδευτικός, άκουσον – άκουσον σε νηπιαγωγείο για να στηρίξει λέει τη δράση των νηπίων που συγκέντρωναν βοήθεια για συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη και επιδίωξαν να φωτογραφηθούν με τα παιδάκια και να στείλουν τις φωτογραφίες αυτές στον Τύπο.

Δυστυχώς με μια αδίστακτη λογική που δεν εμποδίστηκε ούτε από τις οδηγίες του υπουργείου Παιδείας που ζητά να μην φωτογραφίζονται τα πρόσωπα των ανήλικων μαθητών, οι τρεις υποψήφιοι δεν εκμεταλλεύτηκαν μόνο τη φιλανθρωπική δράση των νηπίων, αλλά και τα ίδια τα νήπια.

Αλλά είπαμε όταν χάνεται η τσίπα αυτά και χειρότερα μπορούν να συμβούν.

Και δυστυχώς η ενέργεια των τριών υποψηφίων, που μάθαμε ότι προβληματίζονται έντονα και για τα χρέη των επαγγελματιών προς το δήμο, λες και αυτά δημιουργήθηκαν την προεκλογική περίοδο, υπάρχει και άλλο τραγικό παράδειγμα, αυτό της επίσκεψης του τηλεαστέρα σε Λύκειο μαζί με τονπρώτο πολίτη του δήμου.

Ελεος, φτάνει πια με το λαϊκισμό και τα φούμαρα,με θύματα ανήλικα παιδιά. Το χειρότερο όμως είναι ότι οι δύο απαράδεκτες ενέργειες έγιναν με τις ευλογίες των υπεύθυνων του νηπιαγωγείου και του Λυκείου που δεν τόλμησαν να πουν όχι, σε άτομα που φιλοδοξούν να μας σώσουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ