ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗ Ο Γ. ΑΚΡΙΒΟΥΛΗΣ

Ακριβούλης (Αντιγραφή)Την απόφασή του να είναι υποψήφιος με το συνδυασμό του νυν δημάρχου Λάρισας Κ. Τζανακούλη ανακοίνωσε σήμερα ο υπεύθυνος αυτοδιοίκησης των ΑΝΕΛ Γιώργος Ακριβούλης, που μέχρι σήμερα είναι και δημοτικός σύμβουλος Κιλελέρ.

Στη δήλωσή του ο κ. Ακριβούλης αναφέρει:

“Η χώρα ζει τα τελευταία τέσσερα χρόνια μέσα στο δράμα που προκαλούν τα μνημόνια, οι εφαρμοστικοί νόμοι και οι μεσοπρόθεσμες συμφωνίες της κυβέρνησης με τους δανειστές. Αυτό το δράμα το πολέμησα πολιτικά με όλες μου τις δυνάμεις και συνεχίζω. Η διαδρομή του καθενός μας όμως, δεν μπορεί να εξαντλείται σε πολιτικές μάχες, όσο κι αν αυτές είναι απαραίτητες, αλλά πρέπει να περνά στην καθημερινή πράξη, στην ίδια την κοινωνία.

Αποφάσισα λοιπόν να ενώσω τις δυνάμεις μου με τον συνδυασμό «Λάρισα Πόλη του Αύριο» του Δημάρχου Λαρισαίων κ. Κ. Τζανακούλη για να δώσουμε μαζί αυτή τη μάχη. Στη στήριξη των ανθρώπων που υποφέρουν από τις επιπτώσεις των μνημονίων, στον καθημερινό αγώνα στην κοινωνία. Αναγνωρίζω, πως πέρα από τις όποιες διαφορές στις εκτιμήσεις, ο Δήμος Λαρισαίων τα χρόνια που πέρασαν έκανε μια εξαιρετικά σημαντική προσπάθεια για να κρατήσει όρθια την κοινωνία της πόλης, να εξασφαλίσει στο μεγαλύτερο βαθμό την κοινωνική συνοχή. Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Ιατρείο, συσσίτιο, Δημοτικοί Λαχανόκηποι, εκτεταμένο δίκτυο Βρεφονηπιακών Σταθμών, στήριξη της Τρίτης Ηλικίας, είναι μόνο μερικές από τις δράσεις που εξελίχθηκαν την τελευταία τετραετία και συνεχίζουν.

Μέσα σ’ αυτό το περιβάλλον της αυξανόμενης φτώχειας, της ανεργίας και του κοινωνικού μαρασμού, θεωρώ υποχρέωση μου να καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια στην κατεύθυνση της στήριξης της κοινωνίας και για το λόγο αυτό συντάσσομαι με τις δυνάμεις που δίνουν καθημερινά τη μάχη για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κρίσης και της οικονομικής ύφεσης στον τόπο”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ