ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΤΡΟΠΗ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΖΑΜΠΛΟΥΤΟΥ ΑΓΓΛΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ

12Από την πρώτη μέρα της δολοφονίας –πριν μια εβδομάδα στην βίλα του στην Ισπανία- του ζάμπλουτου Άγγλου κοσμηματοπώλη Andrew Bush,  η προσοχή επικεντρώθηκε στην Mayka Kukucova, μια όμορφη Σλοβάκα, που –όπως έλεγαν- πυροβόλησε εν ψυχρώ τον πρώην φίλο της επειδή την είχε απορρίψει…

Η …δολοφόνος περίμενε  τον ανυποψίαστο πρώην της να επιστρέψει στο σπίτι αργά ένα βράδυ, με την καινούργια, εξίσου λαμπερή και όμορφη, φίλη του, τον πυροβόλησε, και στη συνέχεια διέφυγε από τον τόπο του εγκλήματος. Ο επιχειρηματίας πέθανε από αιμορραγία, επειδή δεν μπόρεσαν να ανοίξουν τις πόρτες ασφαλείας του σπιτιού του έγκαιρα.

Η 20χρονη νέα φίλη του επιχειρηματία, Maria Korotaeva είπε στην αστυνομία ότι είδε την προκάτοχό της, τρελαμένη από τη ζήλια, να φεύγει από το σπίτι .

Στη συνέχεια όμως, η ιστορία μπερδεύεται.

Η πρώην – φίλη όμως, η 26χρονη Mayka, η βασική ύποπτη για τη δολοφονία, οδήγησε 2.000 μίλια μέσα στη νύχτα για να επιστρέψει στην πατρίδα της, στην Σλοβακία, όπου παραδόθηκε στην αστυνομία, ισχυριζόμενη ακριβώς τα αντίθετα.

Η ίδια ισχυρίζεται ότι είναι έγκυος με το παιδί του Andrew Bush και ήταν στην πραγματικότητα θύμα της βίας που έλαβε χώρα εκείνο το βράδυ, όταν πήγε να ενημερώσει τον πρώην της για το αγέννητο μωρό τους.

Οι γιατροί που την εξέτασαν στο νοσοκομείο ανακάλυψαν μώλωπες στα πόδια της και δυνατό χτύπημα στο κεφάλι της. Ανέφεραν επίσης ότι είχαν ξεριζωθεί τούφες από τα μαλλιά της.

Η Mayka φέρεται επίσης να είπε στην αστυνομία ότι δεν γνώριζε ότι ο πρώην εραστής της πέθανε, και ότι έφυγε από το σπίτι, επειδή φοβήθηκε.

Έτσι, λοιπόν υπάρχουν δύο γυναίκες που θρηνούν για  τον ίδιο άνθρωπο, αλλά λένε δύο αντικρουόμενες ιστορίες. Ίδωμεν…

Περισσότερα:ΠΗΓΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ