Η 5η ΑΓΕΛΗ ΛΥΚΟΠΟΥΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΟ «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»

LYKOPOULAΤο  χώρο που γίνεται το bazaar του «Χαμόγελου του παιδιού» επισκέφθηκε η 5η Αγέλη Λυκόπουλων Λάρισας το μεσημέρι του Σαββάτου. Τα Λυκόπουλα για δύο ώρες έπαιξαν διάφορα παιχνίδια αποσπώντας την προσοχή και κερδίζοντας τα θετικά σχόλια του κόσμου που βρισκόταν στον χώρο της Κινητής Μονάδας Στήριξης και Ενημέρωσης του Εθελοντικού Οργανισμού «Το χαμόγελο του παιδιού».

Μετά το τέλος των διάφορων παιχνιδιών και δράσεων τους τα Λυκόπουλα φωτογραφήθηκαν και προμηθεύτηκαν λαμπάδες και διάφορα αναμνηστικά από το κιόσκι του Οργανισμού. Η Κυριακή Κασαπίδου από «Το χαμόγελο του παιδιού» μίλησε στα παιδιά ενημερώνοντας τα για το πώς δημιουργήθηκε ο Οργανισμός και ποιο είναι το σημερινό του έργο ενώ η Αρχηγός της Αγέλης Σπυριδούλα Τζάρτζα είπε:

“Η Αγέλη μας αποτελείται από παιδιά 7 έως 11 ετών. Θεωρήσαμε φυσικό λοιπόν να φέρουμε αυτά τα παιδιά τα παιδιά κοντά στο «Χαμόγελο του παιδιού». Η επίσκεψη μας σήμερα εδώ έχει δύο στόχους. Να μάθουν τα παιδιά της Αγέλης για τον Εθελοντισμό και να δηλώσουμε την στήριξη μας στο έργο του «Χαμόγελου του παιδιού». Και υποσχόμαστε, όταν με το καλό, θα λειτουργήσουν οι χώροι του στην πόλη μας ότι θα είμαστε παρόντες σε όποια δράση μας ζητηθεί”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ