ΛΥΚΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

prosko (Αντιγραφή)Τα λυκόπουλα και οι πρόσκοποι του Αμπελώνα σήκωσαν τα μανίκια τους και πρόσφεραν στην τοπική κοινωνία, κάνοντας πράξη τις αρχές τους για προσφορά στον συνάνθρωπο. Την Κυριακή 6 Απριλίου τα μέλη του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμπελώνα βρέθηκαν στο πάρκο του Αγίου Θωμά στον Αμπελώνα γεμάτοι κέφι και όρεξη για προσφορά.

Εξωραΐστηκε και καθαρίστηκε ο περιβάλλον χώρος του πάρκου με την κοπή των χόρτων, το σκούπισμα των πλακόστρωτων διαδρόμων και το βάψιμο του καμπαναριού και των χώρων υγιεινής. Επίσης φρόντισαν το εσωτερικό του Ιερού Ναού καθαρίζοντας τα τζάμια, τα στασίδια και λουστράροντας τα παγκάκια.

Το αποτέλεσμα της προσπάθειας ανέδειξε έναν πανέμορφο χώρο αναψυχής. Έναν χώρο που μπορεί ο κάθε δημότης να τον επισκεφθεί και να χαρεί το φυσικό περιβάλλον, προστατεύοντας την περιουσία των Αμπελωνιτών και το φυσικό κάλος.

Το συντονισμό της δράσης είχαν οι βαθμοφόροι του 1ου Σ.Π. Αμπελώνα Χαράλαμπος Μπίτης και Απόστολος Ντέλλας. Επίσης οι πρόσκοποι θέλουν να ευχαριστήσουν τις εταιρίες «οικοδομικά υλικά Μηλιώνης», τα χρώματα «Pentalac» και την κ. Φωτεινή Ντέλλα για την προσφορά των υλικών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ