Μ. ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ Η ΨΗΦΟΣ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

Φάρσαλα (Αντιγραφή)Ο βουλευτής Λαρίσης της Ν.Δ. Μ. Χαρακόπουλος επισκέφθηκε τα Φάρσαλα, όπου είχε επαφές με πολίτες και αναφερόμενος στη σημασία των ευρωεκλογών τόνισε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Οι επερχόμενες ευρωεκλογές πρέπει να στείλουν ένα διπλό μήνυμα. Το ένα πρέπει να είναι αυτό της εμπιστοσύνης μας στην ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας, το όραμα δεκαετιών του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Το δεύτερο πρέπει να είναι αυτό της εντολής για πολιτική σταθερότητα, για αταλάντευτη πορεία ανάμεσα στους σκοπέλους της κρίσης προς τα ήρεμα νερά της ανάπτυξης. Οι απρόοπτοι κλυδωνισμοί από πιθανή στήριξη των ανεύθυνων και λαϊκίστικων πολιτικών προτάσεων μπορεί να αποβούν μοιραίοι στον αγώνα που κάνουμε όλοι για να κερδίσουμε το στοίχημα της σωτηρίας της χώρας. Οι θυσίες του ελληνικού λαού, ιδιαίτερα σήμερα που οι ελπίδες είναι πλέον αναπτερωμένες, σήμερα που φαίνεται ότι σύντομα θα μπορούμε να σχεδιάσουμε μόνοι μας το οικονομικό μοντέλο της χώρας χωρίς επιτροπείες και μνημόνια, θα είναι κρίμα να εισέλθουμε σε μια περίοδο πολιτικής σύγχυσης και αβεβαιότητας.

Για να σταλούν, επομένως, ηχηρά και τα δύο αυτά μηνύματα πρέπει να υπερψηφιστεί το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ