ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ Ρ. ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ Ο ΑΘ. ΓΚΟΥΤΖΕΛΑΣ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΥποψήφιος με το συνδυασμό «Λάρισα – Νέα Αρχή» της Ρ. Καραλαριώτου θα είναι ο εκπαιδευτικός και συνδικαλιστής Αθανάσιος Γκουτζέλας ο οποίος με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του σε δηλώσεις του ανέφερε τα εξής:

«Με την υποψηφιότητά μου, θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση του Συνδυασμού «Λάρισα – Νέα Αρχή», στο πλευρό της Ρένας Καραλαριώτου ενός νέου ανθρώπου που διακρίνεται  για το ήθος, την ακεραιότητα και το όραμα ,το σεβασμό στο συνεργάτη και στον άνθρωπο για  ένα καλύτερο αύριο που όλοι μας δικαιούμαστε.  Στο πρόσωπο της Ρένας Καραλαριώτου τα τελευταία χρόνια που υπηρετεί το νομό μας από τη θέση της Αντιπεριφερειάρχη διέκρινα την εμπειρία και τη διάθεση για ουσιαστική προσφορά στην πόλη μας.

Από τη θέση που κατέχω ως Αιρετός στο ΠΥΣΠΕ του Ν. Λάρισας μέλος και ταμίας του διοικητικού συμβουλίου των εκπαιδευτικών του Ν. Λάρισας αλλά και εκπρόσωπος του συλλόγου εκπαιδευτικών Π.Ε  «Κ.Κούμας» στη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας  προσπαθώ με τη δράση μου να βρίσκομαι πάντα κοντά στο πλευρό πολιτών, εκπαιδευτικών, γονέων και μαθητών για μια καλύτερη δημόσια εκπαίδευση. Με εφαλτήριο το όραμα  τις γνώσεις και την εμπειρία που διαθέτω στην δημόσια εκπαίδευση θεωρώ ότι μπορώ να συμβάλλω σε μία Νέα Αρχή για την πόλη μας. Για μια Λάρισα πιο ανθρώπινη με σεβασμό στους δημότες της  και το περιβάλλον που ζουν».

 

Ο Αθανάσιος Γκουτζέλας είναι εκπαιδευτικός του παιδαγωγικού τμήματος με μετεκπαίδευση στο Διδασκαλείο «Δ.Γληνός» στο τμήμα Ειδικής Αγωγής τουΑ.Π.Θ  και μεταπτυχιακού τίτλου-Master στην «Ηγεσία-Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ