ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΚΑΒ ΤΣΙΑΠΛΕΣ – ΛΑΜΠΡΟΥΛΗΣ

TSIAP (Αντιγραφή)Κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Τάσο Τσιαπλέ και τον υποψήφιο Δήμαρχο Λάρισας Γιώργο Λαμπρούλη, σήμερα το πρωί πραγματοποίησε περιοδεία στο ΠΝΝΛ και στο ΕΚΑΒ.

Στις ομιλίες σε επιμέρους χώρους του νοσοκομείου και του ΕΚΑΒ ο υποψήφιος δήμαρχος Γ. Λαμπρούλης και ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Τ. Τσιαπλές αναφέρθηκαν στη σημερινή τραγική κατάσταση που υπάρχει στο νοσοκομείο και στο ΕΚΑΒ. Στιγμάτισαν την πολιτική της ΕΕ, των κυβερνήσεων και των κομμάτων του ευρωμονόδρομου και αναφέρθηκαν στην πρόταση του ΚΚΕ για Καθολική Δημόσια Υγεία για όλους με πλήρη κρατική χρηματοδότηση.

Να σταματήσει κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα και κάλεσαν τους εργαζόμενους να ψηφίσουν παντού στις περιφερειακές – δημοτικές εκλογές τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης και στις ευρωεκλογές το ΚΚΕ.

Επίσης, στα πλαίσια της περιοδείας, οι δύο υποψήφιοι συναντήθηκαν με τον κ. Θανάση Μητσιό, διοικητή του ΠΝΝΛ.

Την Τέταρτη 16 Απρίλη και ώρα 12 το μεσημέρι στην ισόγεια αίθουσα του ξενοδοχείο ΜΕΤΡΟΠΩΛ  θα  παραχωρηθεί συνέντευξη τύπου όπου οι δύο υποψήφιοι θα παρουσιάσουν τις θέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης για την Υγεία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ