ΤΟ ΙΝΚΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟ LIDL

arnΑνακοίνωση – καταγγελία για την παραπλανητική τακτική του lidl εξέδωσε το ΙΝΚΑ Θεσσαλίας ζητώντας να προχωρήσουν σε βάθος οι έρευνες των αρχών. Στην ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρος Β. Κόκκαλης αναφέρονται τα εξής:

Με αφορμή τα δικαιολογημένα παράπονα των καταναλωτών για την παραπλανητική διαφήμιση του LIDL σχετικά με τις ελλείψεις που παρατηρήθηκαν στην διάθεση του πασχαλινού οβελία, οφείλουμε σαν ΙΝ.ΚΑ Θεσσαλίας να καταγγείλουμε την τακτική αυτή και να ζητήσουμε από τις αρμόδιες αρχές να προχωρήσουν μέχρι τέλους την έρευνα.

Πρέπει επίσης να επισημάνουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρείται στο συγκεκριμένο πολυκατάστημα έλλειψη διαφημιζόμενου προϊόντος. Στα γραφεία του ΙΝΚΑ (Απόλλωνος 9) έχουν γίνει καταγγελίες από καταναλωτές για ταλαιπωρία που υπέστησαν όταν προσήλθαν στο LIDL για να προμηθευτούν προϊόντα, τα οποία από πολύ νωρίς είχαν εξαντληθεί.

Είμαστε στη διάθεση των αρχών για οποιαδήποτε πληροφορία και φυσικά στην διάθεση των καταναλωτών για την προστασία τους από παραπλανητικές συμπεριφορές και να αναδείξουμε για ακόμα μια φορά την ανυπαρξία ελέγχων στην αγορά τόσο σε κεντρικό, όσο και σε τοπικό επίπεδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ