ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΝ. ΨΥΡΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

ΚΟΛΠαρέμβαση για την τύχη του ημιτελούς Κλειστού Κολυμβητηρίου Τυρνάβου κάνει η υποψήφια δήμαρχος Τυρνάβου κ. Αναστασία Ψύρρα.

Η κ. Ψύρρα αναλαμβάνει την καθολική δέσμευση για την υλοποίηση της κατασκευής του Κλειστού Κολυμβητηρίου Τυρνάβου ως απόλυτα σταθερού στόχου της ίδιας και του συνδυασμού της.

Σημειώνει δε πως το συγκεκριμένο έργο είναι ένα από εκείνα που ξεκίνησε η παράταξη του συνδυασμού της, αλλά διάδοχες καταστάσεις δεν επέτρεψαν την ολοκλήρωσή του, επιτρέποντας σήμερα σε «διάφορους πολιτικάντες να μιλάνε για μετατροπή του σε δημοπρατήριο … σφαιριστήριο και άλλα γραφικά», θυσιάζοντας σε κάθε περίπτωση και με περισσή ευκολία το κοινό καλό του τόπου, στον βωμό πάντα της συλλογής ψήφων και μόνο και αδιαφορώντας πλήρως για τις αρνητικές επιπτώσεις της μη – λειτουργίας αυτού.

Και η κ. Ψύρρα καταλήγει: «Η παράταξή μας θα ολοκληρώσει το Κλειστό Κολυμβητήριο, ανακουφίζοντας τους συμπολίτες μας οι οποίοι σε περιόδους δεινής οικονομικής δυσπραγίας επιβαρύνονται προκειμένου να μεταβούν στην πόλη της Λάρισας. Δεν θα στερήσουμε από την πόλη μας ένα έργο το οποίο θα αποτελέσει κέντρο αθλητικής και τουριστικής ανάπτυξης».

Εν τω μεταξύ στο συνδυασμό της κ. Ψύρρα ενετάχθη και η κ. Σακοράφα Αθηνά του Χρήστου – τουριστικά επαγγέλματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ